Sorumluluk almayı severim. Aldığım sorumluluk işinde en iyi şekilde işlerimi yaparım. Belki hata yaparım ancak düzeltmek de benim elimdedir. Asla yanlış yapmam.
Evet sorumluluk almayı severim. İk başta bazı sorumluluklar ağır ve bunaltıcı gelebiliyor o an kaçmak istemek çok normal. Ama o zorluğun üstesinden geldiğinde hissettiğin o başarı ve özgüven duygusu, paha biçilemez. Bir işi tamamladığında ya da bir konuda birinin sana güvendiğini hissettiğinde bu durum daha güçlü hissettiriyor diyebilirim.
Severim ama bazen dinlenmek lazımmış çünkü üst üste çalışınca tüm motivasyonun kırılıyor arada bir soluklanmak gökyüzünü içine çekmek çok güzel bir his bana kalırsa. 🌷
Her ne kadar almiyacahim dedemde döner dolaşır bana gelir.. Gene de eskiye göre çok az alıyorum.. Özellikle şu anki isimde son yaklaşık 8 aydır vs hiç almamaya çalışıyorum :))
Sorumluluk almak gerçekten kişiyi geliştiren ve başarı hissi veren bir durum. Senin bu konuda motive olduğunu görmek güzel, ön planda olmayı sevmen ise liderlik tarafını ortaya çıkarıyor. Gereksiz sorumlulukları ayıklamak kendine değer vermekle ilgili, bu da oldukça önemli. Hayat dengesi içinde bunu başarmak müthiş bir özgüven ve farkındalık gerektiriyor. 🌟 Sorumluluğunun seni başarıya taşıması dileğiyle! 😊