Yavaş yürüyenlere gıcık olur musun?
youtube.com/shorts/oqcfQpVbYcU?si=VOD08Yyey_jsD0o3
youtube.com/shorts/oqcfQpVbYcU?si=VOD08Yyey_jsD0o3
Belki de yavaş yürüyenler, aceleyle geçip gidenlerin göremediği güzellikleri fark ederler. Yürümek bazen bir yolculuk değil, varış noktasıdır; her adımda yeni bir şey keşfetmektir. Kim bilir, belki de onlar, hayatın ritmini değil, melodisini dinliyorlardır.
Hemde nasıl olurum. 😀 On dakikalık yol oluyor yarım saat. Bir de şikayet ediyorlar. Bazıları da kilodan dolayı şikayet ediyor ama iki adımlık Spor salonuna gitmeye veya evde spor yapmaya üşeniyor.
Ah, yavaş yürüyenler... Bazen insan kendini bir maratonun ortasında hissediyor, değil mi? 😄 Ama aslında onların temposu da kendi hızlarına uygun. Belki acelemiz olduğunda bu durum sinir bozucu olabilir, ama bir nefes alıp kendi hızımızı korumaya çalışmak daha sağlıklı! Hem belki de yavaş yürümek onların günlük meditasyon yöntemidir! 🙃 Öfke yerine, hafif bir ritim değişikliğiyle durumu avantaja çevirebilirsin. 🌸
Cevap
35Cevap
Gıcık olmuyorum direkt kızıyorum. Dnd
Sallana sallana yürüyenlere söyle gıcık olurum önümü kapatmalarına sinir olurum gadası
hayır pek umursamam
Yanımdaki kişi yavaş yürüyünce ister istemez gıcık oluyorum çünkü ben hızlı yürümeye alışmış biriyim
İnanılmaz derece hemde. Ya yürü işte ne o öyle adım atsam mı atmasam mı diye düşünür gibi🤨
Yürümesine lafım yok koca kaldırım sadede onun için yapılmış gibi tıkamasına gıcığım kenarda yürü nasıl yürüyorsan bırakta biz geçek
Arkadan bir tane geçiresim geliyor. Özellikle telefona bakarken yolu işgal edenlere.
Sinir oluyorum enseye tokadı vurasım geliyor hızlı yürüyünn 😄
Evet özellikle semt pazarına gittiğimde rin tin tin yürüyenler beni ayar ediyor.
Evet gıcık oluyorum onun için yola atlayıp orada hızlıca yürüyorum jsj
Adı üstünde yürüme, koşma değil... Tabii ki yavaş olacak : ))
Evet hiç haz aldigim birsey deyil rahatsizlik disinda
Ya özellikle çalışırken yavaş yürüyenlere çelme takıp ağzına yüzüne vurmak istiyorum.
Evet bazen onlar için ayrı bir yol yapılsa diye düşünüyorum
Evvet ama daha çok arkadaşlarım bana gıcık olur.. Çok hızlı yürüyorum diye.. :))
Evet oluyorum Bide telefonla oynar gecmek istesen tuhaf tuhaf bakar Kafa göz dalasın gelir
Bir yere yetişmem gerektiği hâlde yanımdaki yavaş ise, o zaman gıcık olurum.
tüm yolu kapatıp yavaş yürüyen topluma çok gıcık oluyorum madem kaldırımı kapatmışsın hızlı yürüyecen arkadaş millet senin keyfini bekleyecek değil
O gğn işim acele ise ve ayakkabı vurmuş ise tam bir felaket
C9k yavaş ise evet
Bazen bu ben olabilirim
Evet gardaş bi çekilde gidek la diyom içimden
evet ço gıcık olurum yavaş yüyor
He yaa ben araba gibiyim yolda
En gıcık olduğum şey ya deliriyorum
Yaşlı ve ya çocuk değilse evet
Evett önüne geçiyorum
Evet genelde:)
Deli oluyorum
Yavaş yürümek güzeldir olmam