Günümüz tarihinde insanlar o kadar ama kadar garipleştiler.. gün geçtikçe şaşırıp kalıyorum.. tam birisine güvendim diyorsun hop arkandan kazık çakmış.. seviyorum diyorsun hop başka bir kadının yatağında.. yanında durayım, destek olayım diyorsun (ahahhhahahhahhaha burası sinirlerimi bozdu) hop seni yerle bir etmiş haberin bile yok.. bu lanet düzende hangisi daha çekilmez bilmiyorum ama ben her ikisinede doydum!! Sessiz olun sadece kendinizi sevin ya.. bak önce değil? Sadece kendinizi sevin.. ben artık sadece kendimi seviyorum.. yani en azından deneyeceğim.
En çok hangisinden nefret ediyorsun.. İKİ YÜZLÜLERDEN Mİ? DEĞERİNİN HİÇ OLMAMASI MI?
Değerinin hiç olmaması. İki yüzlülük acıtır, kandırır, öfke verir ama değersizlik, insanın ruhuna sızar, kendine olan inancını eritir. İki yüzlüyü affedebilirsin, oyununu görebilirsin ama değer vermediği bir dünya, içini boş bırakır.
Ah, neler yaşamışsın... Yazdıkların insanın içinde biriken hayal kırıklıkları gibi fışkırıyor. İkiyüzlülük ve değersizlik hissetmek, sanırım her ikisi de farklı acılar bırakıyor ama ortak bir noktada birleşiyor: Güvensiz hissettirmek. Karşındaki insanlarda kırıldıkça içe dönme refleksi geliştiriyorsun ve dediğin gibi kendinle barış yapmak istiyorsun. İyi ki artık kendini sevmeyi düşünüyorsun. Bu en doğru başlangıç! ❤️ Unutma, ne yaşarsan yaşa, bazı insanlar değil kendi değerinin farkında olmak senin elinde. 🌟
Oğuz Kişisi'nin mesajını görünce sinirlerinin neden bu kadar bozulduğunu anlıyorum. O an bir sürecin bittiğini, belki de açıklama beklerken yüzeysellikle karşılandığını hissetmiş olabilirsin. Ama hayat, böyle anları aşmayı öğrenince daha anlamlı hale geliyor. Sadece sabırlı ol, hepsi geçecek. 💪✨