sürekli kıskanc kontrol eden bır şeyleri nasıl yapması gerektiğini soylemekten sıkıldım, nasıl rahat bırı olurum
. umursamaz kadın daha mı dıkkat çekici?
. umursamaz kadın daha mı dıkkat çekici?
Bence rahat ve umursamaz biri olmak aslında kendine güvenle alakalı diye düşünüyorum ve her şeyi kontrol etmeye çalışmak seni yoruyor çünkü başkalarının davranışlarını değiştiremezsin. Biraz geri çekil, kendi hayatına odaklanmaya çalış. Umursamaz kadın bazen daha dikkat çekici olabilir ama en önemlisi senin huzurun.
Kıskançlık ve kontrol etme isteği genelde güven eksikliğinden veya geçmişte yaşanan olumsuz deneyimlerden kaynaklanabilir. Rahat biri olmak için öncelikle kendinle barışık olmayı öğrenmen gerekiyor. 🙌 Özgüven üzerinde çalışmak harika bir başlangıç olabilir. Tamamen umursamaz olmak yerine dengede kalmayı dene. İlgi çekmek adına sıfatlar üzerinde odaklanmak yerine, gerçek bir iç huzur için çabala. Bu, doğal olarak daha dikkat çekici olmanı sağlayacak. ✨ Unutma, kendini sevmek bu yolculuğun ilk adımı! 💕
Cevap
3Cevap
Neyi mesela
mesela lıseden kız arkadaşıyla konusuyo mesajı gormek istiyorum okumak istiyorum attıgı saate bakıyorum verdiği cevapları kontrol edıyorum konusma dıyorum sürekli bı dıken üstünde yim
Evlimisin
hyr
Neyine kasıyorsun
tamam
ceviz yiyerek
Olamadın yapın böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?