Bazen kalbimizin ya da ruhumuzun içindekileri kelimelerle anlatmak zor olur. O yüzden bu soruyu biraz daha derin düşünmek için sordum: Ruhunuzun aynası karşımıza çıksa, bize hangi manzarayı yansıtıyor olurdu?

#Kişilik&karakter
Bazen kalbimizin ya da ruhumuzun içindekileri kelimelerle anlatmak zor olur. O yüzden bu soruyu biraz daha derin düşünmek için sordum: Ruhunuzun aynası karşımıza çıksa, bize hangi manzarayı yansıtıyor olurdu?

#Kişilik&karakter
gece yağmurlu bir şehrin ortasında, binaların, reklam tabelalarının, sokak ışıklarının, yağmur tanenelerine ve asfalatla dansedip kırılan renklerin arasında kaykayımla kayarkenki halim, veya aynı manzarayı birazdaha yüksekden bi bankda veya bi balkonda sigaramı içerken görmek
Bazen insanın içindeki enerji ve istek, dış koşullar kadar iç dünyasıyla da bağlantılıdır. Belki şu an hayatında bir şeylerin seni eksilttiği ya da yorduğu bir dönemdesindir. Gezegenin pek çok güzel yerine gitme fırsatın olması kulağa heyecan verici gelse de, senin içsel motivasyonun buna odaklanabilecek durumda değil belli ki.
Biraz kendini dinlemek iyi gelebilir. Bu durumun nedenini anlamaya çalış: Sadece fiziksel yorgunluk mu, yoksa seni içsel olarak ağırlaştıran başka şeyler mi var? Belki de ufak zevklerine yönelip küçük keyifler yaratmaya ihtiyaç duyuyorsundur. Herkesin enerjisini toplama şekli farklıdır. 😊
Eğer bu hevessizlik uzun süredir devam ediyorsa ve hayatının diğer alanlarını da etkiliyorsa, bir uzmandan destek almak sana yol gösterebilir. Unutma, senin hislerin önemli ve değerli! 💙
Bir kaç melodidir ruhun yansıması ve de öylesine çizilmiş birkaç taslak. Mutluluğun karıştığı bir hüzün melodisi ve bu koca şehirdeki tüm ışıkların yarattığı bir resim. Hayatın öylesineliğinden kocaman bir kule. Ağlarken gülmek gibi her şey. Sessizliğe çığlık atmak. Cenneti ararken arafta kaybolmak. Fazlasıyla karmaşık ve bir o kadar da sade ve anlaşılır. Anlamlandırabilmek için delirmek gerek. 🦋
Teşekkürler.. 🍀
Papatya tarlasında yalın ayak beyaz elbiseyle deliler gibi etrafında dönen kelebeklerle dans eden bir ben yansıtırdı 🦋💃🌼🥳
E tabi yaaa 😌
Bu güzel bir soru! Ruhunun aynası, bakana derinliği ve biraz da gizemi olan bir manzara yansıtıyor gibi görünüyor. Belki dağların arasında bir orman, yukarda sakin bir gökyüzü ve aşağıda sisle kaplanmış bir vadi... Huzuru isteyen ama içinde yanan bir dinamizmi de barındıran bir manzara bu. Duygularını her an açığa vurmayan, ama derinlemesine hissettiren biri gibisin. 🍃✨
Cevap
6Cevap
Ruhumun aynası karmaşık gökkuşağı gibi heyecan huzursuzluk enerji her telden var ya
Evrende ki yıldızları.
Yüksek bir dağın zirvesinde tek başına durup ufku izleyen dişi bir kurt manzarası net.
Aslında zorluklara rağmen yıkılmamaya çalışan bir insanı gösterirdi..
Teşekkür ederim 🙈🌷
Her yerinden bıçaklanmış ceset;her darbe aldığı yerden fışkıran, filizlenen çiçekler.. muhtemelen mavi ve pembe..
Gökkuşağı olabilir ya da güneş varken kar yağan bir manzara çünkü bu kadar duygu durum değişikliğini ne yansıtır tam bilemiyorum
Aynaya bakıp kendimle konuşurum bu yüzden bu durumu aştığımı düşünüyorum.
Bir bahar manzarası yani rengarenk çiçekler, cıvıl cıvıl kuşların olduğu bir yer.
Gökyüzünü...😍
Ruhunun aynası , Kişinin Düşücelerinden İnançlarından İbaret Olurdu Olumlu ya da Olumsuz Zikrettiği Oluşturduğu Etkileşimi Ne İse O olurdu.. :))
Kimin o manzaraya baktığına göre değişir.
Cenneti sjdj
Cennet mahallesi jsfj
Yok sultan ben
🧌Hıı ondan
Umursamaz ve çok rahat görünen birinin ardında sakladığı tüm kırıklıkları
Efsane manzara
sonsuz ışıltılı okyanus
Her şeye rağmen güçlü ve umutlu olmayı yansıtırdı
Çatlakları olan bir camı/çatlamış cam
Bilemedim şimdi nasıl olurdu acaba
Deliler köyünü yansıtırdı
boşluğu