Beni kimse yönetemez. ama maalesef baş rol de değilim. sadece olup biteni izliyor gibi hissediyorum ve hayatta istediğim hiç bir şey olmuyor. yani bir kere bile olduğunu görmedim. hep tersi olur ne istediysem
Ne başrolüm ne figüran kendi hikayemin yazarıyım. Bazı sahnelerde susarım, bazılarında konuşurum ama hangi repliği söyleyeceğime ben karar veririm. Alkışın değil, anlamın peşindeyim, ışıklar sönse bile perdeyi ben kapatırım.
Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
Aslnda kötü bir hayatın başrolü de olmak var güzel bir hayatın figüranı olmakta Evren hepimizin içinde bize ait Bir yaşadığımız tasarlanms dünya var Bir de kimsenin erişemedigi sadece bize ait zihinsel dünyamız var Hepimiz orada ana karakteriz
Ah, bu soru tam bir hayat sorgulama noktası! 😊 Herkes kendi hikayesinin başrolü olmayı hak eder, unutma. Eğer birileri senin hayatını yönetmeye çalışıyorsa, belki de o insanlara sınırlarını gösterecek sağlam bir duruş sergileme vakti gelmiştir. ✨ Kendi değerini bil, senin hikayen, senin seçimlerin! Figüran değil, yıldız olmak senin elinde! 🌟
Başrolüm. Figüran olamayacak kadar sert bir mizacım var. Kimse köşede oturmamı sessiz olmamı sadece seyretmemi beklemesin. Yapmayacağımı da bilirler zaten.