Ben bu dünyanın her insan için ayrı yaratıldığı inancındayım. Yani sadece benim için yaratılan bu dünya da annem, babam, kardeşlerim, sevgilim, eşim, çocuklarım, patronum, akrabalarım, hepsi birer piyon. Sadece benim yaşam sürecinde olaylar oluşturulması için yaratılmış piyonlar olarak düşünüyorum. Aynı şekil de onlar içinde ben piyonum. Yani senin, onun veya diğer bir kişinin içinde yaşadığı hayat o kişiye özel yaratılmıştır. Diğer tüm canlılar ve nesneler o kişinin piyonudur. Benim yaratılışımız hakkında ki görüşüm yıllardıe böyle.
Aslında soru ya hep ya hiç şeklinde değil de ara değerler de içerse daha iyi olurdu... Çünkü hiç kimse hayatının ne tam olarak baş rolü olabilir ne de tam olarak figüranı... Yaşamımızda ister istemez bağlı olduğumuz kişiler vardır. Ne kadar yaşamımıza kendimiz yön vermeye çalışsak da bazı durumlarda başkalarına bağımlı kalırız. Eşimiz, dostumuz, öğretmenimiz, yasalar v. s. desek de... Bence en önemlisi... Sağlıklı kalabilmek için doktorlara muhtacız...
Herkes kendi hayatının baş rolü değil midir zaten? Sonuçta hayatımızda olan bitenler bizim gözümüzden görülüyor. Herkesin başına gelen olaylara bakış açısı vereceği tepki farklıdır. Bu yüzden herkes kendi hayatının baş rolüdür. Herkes kendi hayatını yaptığı seçimlerle farklılaştırıp şekillendirir. Kısacası herkes kendi yolunu hayatın hayallerine yaptığı müdahaleye rağmen yaptığı seçimlerle çizer.
Bu soru tam benlik. Ben her zaman arkadaşlarıma söylerim ki, her kes kendi hayatının baş rolüdür. Ne deyişiklik olursa olsun, hayatın senin adından yazılmış.
Figüranlık yaş küçükken oluyor, aile hayatımızdaki istediği rolü oynatıyor. Yaş ilerleyince daha çok ustalasiyor insan. Şu an senarist ben olmasam da yönetmenlik ve başrol benim. Zaman zaman konuk oyuncularım oluyor, oyunlarını begenmediklerimi değiştiriyorum. Başkalarının hayatında konuk oyuncu olduğum da oldu ama galiba oyunda istenenler bana uymadı ya da oyunculuğumu sevmediler.
Çünkü hayat ne olursa olsun acısını da mutluluğunu da senin yüreğinde yaşatıyor bir başka kişi bu konuda sadece seyirci kararlar sonuç doğurur danışılır fakat karar bizdedir çünkü ben yaşıyorum ben çekiyorum ben gülüyorum
Benden olsa olsa kendi hayatımın kameramanı olur. Diyordu ya eski bir dizide, burdasın ama dokunamıyorum çok saçma diye benimkide o hesap hayatım burda ama yaşayamıyorum çok saçma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Tabiki figüranim, çalış çabala, yedir, içir, giydir, içtiğim bir sigara bile laf olsun, kendine özel bir harcaman olmasın, yine de kıymet bilinmesin, öffföffff
Hayatına hukmetmen için hem maddi hem manevi herşey olması gerekir olmayınca herkes seni kullanır paranı verir özgürlüğü nu elinden alır keşke hem maddi hem manevi herşeyim olsa hayallerimi gerceklestirirdim
Baş rol dedim direk ama sonra düşününce aslında sadece mecbur kaldığımız hayatı yaşıyoruz iş ev iş ev... Ama buna da bin şükür tabiki sağlıüımız yerinde.
Sunacım senden olsa olsa filmde beni ayartmaya çalışan belki de başaran kötü kadın olur... Çünkü çok sexysiniz bu da kötü kadın özelliği... Ben de çok yakışıklı zeki ve çevik olduğuma göre o filmde başröl olucam büyük ihtimal... Bize bir tane de saf iyi yürekli güzel ama garip kadın lazım... Benim aşık olacagım kadar güzel ve senin onu kıskanacagın kadar da çekici olmalı... Öyle birini bulamayacagımıza göre... Gel bu filmi ikimiz yazıp oynayalım he... Ne dersin?
kimse kendini kandırmasın herkes bir sistemin içinde. başkalarının oluşturduğu bir düzen. biz de baş rolu oynuyor sanıyoruz. senaryoyu başkaları yazdıktan sonra ne anlamı var baş rolün.
En İyi Cevaplar