Daha şimdi bir soruda denk geldim ve bu bir başarı değil?
Neden bu sizi tatmin ediyor, ya da insanları diyeyim üzerinize alınmayın ama ben anlamıyorum sanırım..
Daha şimdi bir soruda denk geldim ve bu bir başarı değil?
Neden bu sizi tatmin ediyor, ya da insanları diyeyim üzerinize alınmayın ama ben anlamıyorum sanırım..
Çünkü ve bence bazı insanlar başkalarını üzünce kendilerini güçlü ve üstün hissederler. Bu özgüven eksikliğinden veya kontrolü ellerinde tutma isteğinden kaynaklanır diye düşünüyorum ve üzüntü yaratmak onlara sanki bir zafer kazanmış gibi mutlu olmalarına sebep olur nasıl bir kafa yapıları, düşünceleri zihniyetleri var ben anlamıyorum zaten böyle insanları...
O kadar acımasızlar ki, insan yaşattığı yaşamalı belkide..
Çoğu zaman bunu başarı saymalarının nedeni, aslında kendi eksikliklerini saklama, güç ve kontrol göstergesi arayışıdır. Başkalarını küçük düşürmek, kısa süreli bir üstünlük hissi verir, o an için boşluğu doldurur ama özüyle yüzleşmeyi ertelemekten başka bir şey yapmaz.
Kimi insanlar için bu bir savunmadır, incinmemek için önce incitmek, kimi içinse çevrenin onayıdır, alkışlandıkça davranış meşrulaşır.
İncinmemek için incinmek insanlığa aykırı bir şey olmalı 😕
Evet bunu kendine yapmamalı kimse
Kendi iç dünyalarında mutsuz ve amaçsız olduklarından dolayı bence tamamen. Kendileri mutlu değilse kimse mutlu olmasın istiyorlar. Bencilce ve sığ bir düşünce modeli. Maalesef ki biz kadınlarda bu daha çok var, birbirimize iltifat etmek yerine hep bi açık bulma bi bir şey. Aa ne kadar güzelsin, tatlısın diyip geçmek bazı insanlar için çok zor ne yazık ki.
Kesinlikle öyle.. Maalesef çekemezlik bizlerde daha çok mevcut dediğin gibi oysa dünyayı iyilik ve güzellik kurtaracaktı ve biz buna çok uzağız..
Evet ne yazık ki, işin kötü yanı her şey gittikçe daha da berbatlaşır hale geliyor. Ne diyim, Allah sonumuzu hayır etsin, kötü insanlardan uzak tutsun🙏🏻
Amin 🙏
Çünkü onun üstünde üstünlük kurduğunu sanıyor. Sonrasında da pişmanlık duygusu, nefret ve özlem geliyor. Bakın Yaprak Dökümü Ferhunde'ye. Birebir psikolojide Ferhunde bu sorunun karşılığı olarak çıkacaktır. Zira Ferhunde dizinin başında üstünlük taslarken en sonlarına doğru da aşırı özlem ve üzüntü duyar.
Soruya ilham olan üye zaten taze bir olaydan bahsetmişti, Ferhundeye dönüşmesi olasıdır 😀
Ahahaha 🤣🤣
Bu durumu anlamakta zorlanmanı o kadar iyi anlıyorum ki! İnsanlar bazen, karşısındakini üzerek güç veya üstünlük kazandığını sanıyor. Aslında bu tamamen onların kendi tamamlanmamışlık duyguları, belki de özgüven eksiklikleriyle ilgili. Bundan tatmin oluyorlarsa, kendilerindeki eksik bir parçayı başkalarının üzerinden iyileştirmeye çalışıyorlar gibi düşünebilirsin. Ama unutma, bu onların zayıflığını gösterir, senin değil. Senin gibi düşünen kişiler, empati ve duyarlılığı temsil ediyor. 🌸💪
Cevap
24Cevap
Egolarını tatmin ettikleri için bunu başarı olarak görüyorlar.
Bana göre sevgisiz değer görmemiş hiçbir başarıya imza atamamış karektersiz boş insanlardan başka bir şey değiller...
Aynen öyle 💯
Başarı değil zaten, anlık yüksüzlük, karaktersizlik oluyor kediy arkideş. Not: bunu yapanların insan oldukları şüpheli
O kadar saçma ki ve sağlıksız bir düşünme biçimi ki asla anlam veremiyorum 🤦♀️
Sonra da birileri onları üzünce görüyorlar başarıyı, şükür ki ilahi adalet var🙂
🙏🙏
Şişkin egosunu öyle tatmin ediyodur, ruh hastaları...😀
Hayatta tek başarıları odur belki. Kısacık mutlu oluyorlardır :D
Kötü davranana seviyor dediler,
Hakaret edene , yüzsüz insanlar özgüvenli dediler,
Şiir yazana , sessiz sakin kendi halinde yaşayana ezik , basiretsiz dediler.
Üstten üstten bana , egolu , kibirli olana lider denildi.
Herkese insan dediler.
Bu kadar saçmalığın birleşimden ortaya çıkacak ne olabilir ki.
Düşünmek yok,
Empati kurmak yok,
Değer vermek yok,
Karşılıklı hiç bir şey yok,
Düzgün bir iletişim zaten yok.
Ne kaldı?
Çok güzel açıklamışsınız 👏
Buna üzülerek hak veriyorum, kesinlikle her noktada ters etki yapıyor bu insanlarda, tıpkı iyiliğe kötülük denildiği gibi..
Doğruya doğru , yanlışa yanlış diyemeyen bir toplumda mutluluğu aramak ve bulacağını sanmak.
Güldürmeyin.
Daha biraz önce ;
yazdıklarımdan korktuğunu söylenmesi her şeyin ana fikrini açıklar nitelikte.
Sanki insanoğlu el birliği ile söyleyelim ama yapmayalım der gibi yaşıyor.
Kendi kendime diyorum çoğu zaman.
Ya beni yanlış büyüttüler , ya da öldüm öbür dünyadan başka dünyayı izliyorum.
Çağın özelliklerinden kaynaklanıyor. Toksiklik ve birini bozmaya yönelik şakalar yapıyoruz, instagram beğenileriyle ve dmdeki insanlarla övünüyoruz, anlaşmak değil üstün olmak istiyoruz. Özetle bunu yapanlar birini incitebilme kapasitesini üstünlük ve eğlence ürünü olarak görüyor ve kendi egosunu tatmin ediyor. Çok şaşırma, etraf bunlarla dolu
Eğlence ürünü.. Bunu gayet haklı bir yerde kullandın, ne yazık ki bu yorumunda o kadar haklısın ki. Her şey olmuş birer ego tatmini bu çağıda ve bu çok üzücü
Kendini buna kaptırmazsın umarım. Kişisel algılamamalıyız, çoğu zaman karşı tarafla alakalı bir durum bu. Esen kal yabancı
💖
Karaktersizliklerini ve hayattaki başarısızlıklarını, aşağılık komplekslerini böyle kapatmaya çalışıyorlar. Böyle güçlü göründüklerini zannediyor zavallılar
Olabilir bu da maalesef..
Ya hiç sorma , sanki bir şey başarmış gibiler
Öyle yüzsüzler çokça var , alayı Zorbalanir ahahsjs
Aynen öyle belkide yapılması gerek bilemiyorum yaptıkları hiç sağlıklı bir davranış değil
Bu sıralar kimseye acımam yok ahahsj kadındır narindir kırılır vs nooo
Hak edene hak ettiği itinayla verilir 😂
Neden yok? Ne oldu 😀
Tahammül seviyem kalmadı sanırsam ya Libya maçından sonra kendimden geçtim ahsjsj
Hıımm o zaman sakinleşene kadar kimseyle iletişime geçme 😀
İyice Deccal belledin beni heee
😀😀
🥺 kırıldım
Aaa buyrunuz efenim 💐
Çiçek ne ayol ezmek için mi ahahsj
Allah’ını seven şampiyonluk kupasi atsın bana
Şimdide ben kırıldım ama toparladım bile allahtan 😂
Daha cümlenin yarısında , erillik akıyor Shshshhs
Ahahahah harika 🤣
Bak kutsal kelimemi söylerim ahshsj
Ben bilmiyorum senin kutsal kelimeni ama sende kalsın 😀
😒😒😒
Aha bu sefer incindim ve gidiyom
İyi geceler 😂
Bunu yapan insanlar kim?
Gerçekten insan olduklarından emin miyiz?
Kasıtlı bir kalp kırış insanlıktan sayılmamalı.
Yani bakıldığı zaman insanlar 🙂
Kişinin başarı sayacağı bir şey yoktur. Belki bu sebeptendir.
Kesinlikle
Soruyu anlamadım tatlım ne gibi bir başarı görüyor.🤔
Bunu bende anlamıyorum canım.. Soruda “onu ben üzdüm!😌” gibi bir şey yazıyordu hatırlamıyorumda gitti soru önümden ama gurur duyuyor kendisiyle belli 😀
Anlamlandıramamakta haklıyız o halde.🤧 Ne değişik insanlar var
Insani duygularla örtüşmüyor bu. Sevmediği birine bile zarar verince insan rahatsızlık hissediyor, nasıl bir mutluluk duyar ki bundan?
Bende buna anlam veremiyorum..
Tam olarak söylediğin gibi aslında, sevmediğim birinin bile kötülüğünü istemeyen biriyim keza sende öyleymişsin.. Hala insan olarak insanların var olduğunu görmek rahatlatıyor 👏🙏
Insan olmayı başarabilenlere ne mutlu🥳🥳
Kendini geliştirememiş, gerekli olgunluk seviyesinin altında olanlar böyle yapar. Çok da takılması gereken insanlar değil
Değil tabi ama takılıp hadlerini bildirmek lazım belkide 🙃
birilerinj uzmekten haz alan bi kesim var. bu onlara havalı gibi geliyor
Başkalarını kendi olup geçemeyeceği için sanırım 😏
Kibirli, bencil ve vurdumdıymaz birini üzmekten ben de haz alırım
İnsan bı zayıf noktasını biseyle duzeltmeye çalışır hep
Aşağılık kompleksinden kaynaklanıyor aksi halde bu durumun insana başarı gibi gelmesi manasız..
Boş işler müdürü olsunlar ya da ben onları ezeyim geceyim şok olup şokta çalışssınlar istiyorum😎
Egosal sebeplerden. İncinen egolarını bu şekilde tatmin ediyorlar, yersen.
Ego kasıyorlar kendilerince
Çünkü hayatta başka bir başarıları yok 🎈
😣
Takma sen onları 💞🥂
cehennem boş seytanlarin hepsi burada
Orasıda doludur ama evet buradada var 😀
oranın var olduğu da şüpheli aslında nxnx
Öyle 🙃
Küçük egolarını tatmin eden şeytanlar.
Noktaaa 😌
Onlar insan değil direk mAl
Ergende olabilir büyümemiş 😀
Ama bak bi güldüm bu soruya ahahjsk
Güldürdüyse ne mutlu bana 😀
travmalarininin ustunu guc belirtisi intikam duygusuyla ortme icgudusu...
İnsanlar mı yoksa kadınlar mı
erkekler de yapar. Günümüz zamanında kim yapmıyor ki bunu ön plana çıkarma gereği duyuyorsun?
İnsanlar 🙂
Sitede gördüğüm soru bir pembeliye aitti (eğer pembeliyse) ama ben genel olarak sordum.
Sesi yüksek olan haklıdır Araplardan gelir
œ oldukları için, başka sebebi yok
Kalbi kötülerin işi o 🌸
Saf kotuluk iste
gerizeklılar egoları tatmin olunca övünüyorlar
Çünkü emtialar xd
Beni de çok tatmin eder
kötüler çünkü
Ego kasıyor olabilirler
Kötüler cunku
Öyleler maalesef 🙃
Öyle mi yapıyorlar