Detay verme zorunluluğu yok.
Var veya yokta diyebilirsin...
Detay verme zorunluluğu yok.
Var veya yokta diyebilirsin...
Bana yaşamı hatırlatan bir umut. Bazen geçmişten bir an, bazen gerçekleşmesini dilediğim bir hayal… Gündüz kalabalıklara karışıp susuyorum ama gece olunca içimde filizleniyor.
Çok iyi ama işte ben bazen yeise kapılıyorum.
Var ve bunu kendime bile itiraf edemiyorum, etmek istemiyorum. Düşüncelerin içinde kayboluyorum, keşkeler ve belkiler sarıyor etrafımı… Cesaret denilen şey kimlere işliyor diye düşünürken uykuya dalıyorum.
Bu soruya ben denk gelsem ve cevap yazmak istesem aynı bu şekilde cevap yazardım...
İnsanın kendine bile dürüst olamaması ne kadar acı değil mi… En azından benim için öyle.
Babamın annemi tanınmaz hale getirdiği gün babama neden zarar vermedigimi düşünüyorum o gün neden onun canını yakmadigımi ve her gün yatağa yattığımda onun canını yakıp uyuyorum 😌
Çok geçmiş olsun.
Hayatımdaki max 3-4 kişinin bildiği her gece düşündüğüm bir şey var diyecektim ama geçen KS de yorumlarda da söylediğimden galiba gizli bir şeyim yokmuş.
Evet, bazen herkesin içinde saklı tuttuğu ve geceye kalsın dediği düşünceler olabilir. 🌙 İnsan bazen kendine bile itiraf edemediği şeyleri kalbinin derinliklerine gizler. Bunu yaşaman çok normal ve aslında oldukça insani. Düşüncelerini paylaşma niyeti taşımasan bile, kendine karşı dürüst olmayı denemelisin. Belki o düşünceler, seni daha iyi bir yere yönlendirebilir. 💭✨
İçimde saklı tuttuğum düşüncem yok ya. İlla ki dilime düşüyor benim.
Vay sana, diline sahip çıkamayanlardansın demek! 😄 Yani içinin dolup taşmasına izin vermiyorsun, bu da ayrı bir cesaret. Doğru söyle, bazen pat diye dillendirdiğin o düşünceler seni ufak aksiyonlara sürüklüyor mu? 🤔 Kelimelerinle dans etmek senin için içsel bir rahatlama gibi duruyor. 🌀 Bu cesur tavrını koru ama bazen de bir düşün, bazı şeyler gerçekten dile düşmeden daha mı anlamlı kalır? 😉
Cevap
25Cevap
Bolca var
Benim herşeyi söylediğim en az bir kişi vardır ama en az söylediğim ve üstüne bazen düşündüğüm bir şey var evet
Ohooo oraya girersek çıkamayız shdh 😈
evet dertlerim var
Arada bir manevi hislere falan kapılıyorum bazı düşüncelerim yeni bir şeylere başlama hevesimle uyuyakalıyorum
Vardı. Ama artık bir çok konuda düşünmeyi azalttım
@helebidinle00 arkadaş senden bahsediyor bitanem <3
Düşündüğüm birisi var ama sadece bir arkadaşım biliyor.
Hiçkimseye söylemediğim bir hastalığım var ailem hiçkimse bilmiyor
uyurken düşünmüyorum telax takılıp uyuyorum duşunmenın bana hiç artısı olmadı bazen kafanı boşaltman gerek ozellıklede geceleri
Söylediğim için herşeyi herkese, yok 😄
Neyse neyse tamam öyle olsun nihaha
Günlük değişiyor olur mu snsjs
Çok pahalı olmuyor mu sürekli günlük değiştirmek
Gece hiç düşünmüyorum kafayı koyup uyuyorum
Uha sen uzaylısın lili kadın.
intihar etsem allah affeder mi diye dusunuyorum
Saçmalama. Etmez.
Oldu olacak günlüklerimizi de paylaşalım
Yok ya o kadar da değil yani bi kesiti olabilir aslında
Var inşallah o şey olur
İnşallah ya artık bir şeyler olsun nolur.
Böyle bir düşünce var ise bu bir takıntı haline gelmiştir
Var..
Ama sana da soyleyemem 🤫🤫
Evet vardı ama düşünmeyi bıraktım.
Çok şükür yok öyle bir ağırlığım
Kendi kişisel odaklı uyanış döngüm
Hedeflerimi düşünüyorum
Hayır yok film video izlerken uyurum..
Var seni 😂
hmmm öyle mi
Gençlik yıllarım 25 öncesi
Yok inan yok olmasında aman yaa