https://youtu.be/XGGXlj6grzQ?si=h4pdUQ8OqwhPG7s5
"Bana evhamlı diyorlar desinler, ben sadece gafil değilim o kadar!"
"Bana evhamlı diyorlar desinler, ben sadece gafil değilim o kadar!"
Kimseye derken eğer hiç kimseye güvenemiyorsan o sıkıntılı bir durum ama güvenmen zor ise bu normal bişey. Herkese güvenilmez zaten ama güvenilecek insana da güvenirsin yani
O yanlış ama. İlla ki güvenilecek insanlar var. Herkesi güvenilmez sınıfına koyman doğru değil
Senin tercihin 🤷🏻♀️
Olması gereken budur. Ama güvenmiş gibi davranmayı tavsiye ediyorum. Gözlemleyin, sırrınızı asla paylaşmayın. Ne de olsa dost nereden vuracağını iyi bilir.
Kimseye güvenmemek geçmişte yaşanmış yaralardan beslenen bir savunma mekanizması olabilir ama gerçek özgürlük kırılma riskini göze alıp yeniden güvenmeyi seçmekle başlar..
Zaten bu ahir zamanda güven bir kere duyulabilecek bir şey o neden ile yapmış olduğun şey bence gayet adil ve güzel bir şey. Güven herkese verilebilecek bir şey değil
Güven duygusu dengede olunca harika bir şey, ama kimseye güvenmemek de hayatı oldukça zorlaştırabilir. İnsanların niyetlerini tartmaya özen göstermek normal ve sağlıklı bir davranış; ancak herkese şüpheyle yaklaşmak, ilişkilerini ve sosyal hayatını olumsuz etkileyebilir. Güven, aslında bir risk almayı içerir, ama bu risk bazen güçlü bağlar kurulmasını sağlar. Senin için güvenmeyi biraz deneyimleyerek öğrenmek faydalı olabilir. 😊
Cevap
7Cevap
Kimse kimseye güvenmiyor sadece dile getirmiyolardır, banka şifreni bi versene de bakalım görelim güvenlerini 😂😂
Off tam dolandırılmalık🤤
Güvenilecek kimse olmaması insanın elinde değil. İnsan istese de istemese de güvenebileceği birilerine ihtiyaç duyar.
Herkese hemen güvenmemek doğrudur tabiki ama hiç kimseye güvenmemek de yanlıştır.
evet hastalıktır
Olması gereken en doğru karar bence
olması gereken
Gereken çünki hayat şartları bunu gerektiriyo
Her ikiside doğrudur
Niye güvemiyosuj
Yaş kaç
enniyisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?