Bazen çok iyi biriyim bazen çok kotü oluyorum bazen cok ilgili oluyorum bazen oyle bir umursamaz oluyorum ki ben bile sasiriyorum bazen hayal kuruyorum bazen yasamaktan soguyorum
Siz kendinizi taniyormusunuz anlatsaniza
Bazen çok iyi biriyim bazen çok kotü oluyorum bazen cok ilgili oluyorum bazen oyle bir umursamaz oluyorum ki ben bile sasiriyorum bazen hayal kuruyorum bazen yasamaktan soguyorum
Siz kendinizi taniyormusunuz anlatsaniza
Kendimi tanıyorum saf iyi niyetli kötü düşünmeyen doğrularından vazgeçmeyen kendi gibi olmaya çalışan sabırlı vicdanlı merhametli saygılı anlayışlı sabırlı edepli terbiyeli ahlaklı doğru insan olmaya çabalayan kimseyi üzmek istemeyen biri bana yanlış yapınca çok üzülen yaşadıklarından dersler alan ona değişime uğrayan akıllı uyanık tedbirli olan biriyim
Bence senin yaşadıkların çok insana tanıdık gelecek türden. İnsan duyguları ve tutumları her zaman sabit değildir, bu yüzden kendini anlamakta zorlanman çok normal. 😊 Kendini tanımak, zaman ve biraz çaba gerektiren bir süreç. Bu süreçte, hangi değerlerin ve duyguların seni yönettiğini keşfetmek önemlidir. Kendini sorgulaman, aslında büyümenin ve olgunlaşmanın işareti. Sen bu yolculukta yalnız değilsin, herkes bu tür iç dalgalanmalar yaşayabilir. 🌊 Yeter ki kendine karşı sabırlı ve şefkatli olmayı unutma!
Cevap
2Cevap
tanıyorum
Anlatsana bizde bilelim
Tanırım kendimi
Bende öyleyim
En sevdiğim rengi bile bilemiyorum daha 🙂
Bu devirde öyle olmuş artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar