Kişilik & Karakter Sizi tanıyor muyum tanımıyormuyum söyliyeyim miii? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizi tanıyor muyum tanımıyormuyum söyliyeyim miii canım sıkıldı☹️☹️ Güncellemeler+1 yıl Taniyormuyum derken sitede gordumu demek istedim Sizi tanıyor muyum tanımıyormuyum söyliyeyim miii? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tanıyorum
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Beni tanıyan adımı, tanımayan şanımı bilir şeftali suyum... 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tanıyorum Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Beni tanımak adımı bilmektir yavrum Yorumla Soran +1 yıl Adını bilmiyorum aslanım sadece hep görüyorum Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Beni tanımayan ya yeni üyedir, ya da tanımazlıktan geliyordur ayıcığım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tanıyorum oluşturma Yorumla
Koysega Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Neye göre yorum yapacaksın bakınız burası çok önemli 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Beni tanıyor musun 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyle bakalım. 0 0 Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 834 cevap paylaştı. evet 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Tanıyorummm senii kedicik Yorumla UDixon2 +1 yıl bu arada benimki de kaçtı :D Yorumla Soran +1 yıl Yaa ciddimisin nasıl oldu Yorumla UDixon2 +1 yıl arka odanın kukusu açık kalmış oradan tüymüş Yorumla Soran +1 yıl Pis sahip sevmiyo seni Yorumla UDixon2 +1 yıl kir pas içinde geri dönmeyi biliyor ama :D Yorumla Soran +1 yıl O kadarda olsun ben bugun oglusumu yıkadım Yorumla UDixon2 +1 yıl sürekli yıkamana gerek yok kirlenmediği sürece bırak kalsın öyle Yorumla Soran +1 yıl Yok zaten yıkamaya karşıyım hahshs sadece çok pislenmişti baya o yüzden Yorumla UDixon2 +1 yıl tamam Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tanımıyorum Yorumla
skarlet1997 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Söyle x) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tanıyorum Yorumla skarlet1997 +1 yıl @uzgunkutupayisi Bir iki kere görüslerime denk gelmissinizdir ordan tanıyorsunuzdur x) Yorumla Soran +1 yıl Bir konuştuğum kişinin arkadaşıydın biz tanışmadık zaten Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Söyleme 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Taniyorum Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Buyur söyle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Taniyorum Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Peki izlenimin nedir. Eleştiriye açığım 😀 Yorumla Soran +1 yıl Yani çok bakmadım tam bilemiyorum Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Açıkçası ben seni ilk defa görüyorum Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. tanımazsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tanıyorum Yorumla YavuzCakır +1 yıl İyi mi kötü mü Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. 😄 soyle 0 0 Yorumla
daisy___ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 390 cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 0 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 623 cevap paylaştı. tanımıyorsundur. 0 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. Tanimiyon 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nerden tanican 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. Süle 0 0 Yorumla
ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 932 cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tanıyorum Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oluur 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
OnaSor Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı. Naw naw 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. soyle 0 0 Yorumla
oziist34 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı. Tanımıyosun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Söyleyebilirsin
Tanıyorum
Beni tanıyan adımı, tanımayan şanımı bilir şeftali suyum...
Tanıyorum
Beni tanımak adımı bilmektir yavrum
Adını bilmiyorum aslanım sadece hep görüyorum
Beni tanımayan ya yeni üyedir, ya da tanımazlıktan geliyordur ayıcığım
Tanıyorum oluşturma
Neye göre yorum yapacaksın bakınız burası çok önemli
Söyle bakalım
Beni tanıyor musun
Söyle bakalım.
evet bekliyorum merak ettim
Tanımıyorsundur
Söyle bakalım
tanımıyondur..
I-ıh tanımazsın.
evet
Tanıyorummm senii kedicik
bu arada benimki de kaçtı :D
Yaa ciddimisin nasıl oldu
arka odanın kukusu açık kalmış oradan tüymüş
Pis sahip sevmiyo seni
kir pas içinde geri dönmeyi biliyor ama :D
O kadarda olsun ben bugun oglusumu yıkadım
sürekli yıkamana gerek yok kirlenmediği sürece bırak kalsın öyle
Yok zaten yıkamaya karşıyım hahshs sadece çok pislenmişti baya o yüzden
tamam
Peki
Söyle
Tanımıyorum
Söyle x)
Tanıyorum
@uzgunkutupayisi Bir iki kere görüslerime denk gelmissinizdir ordan tanıyorsunuzdur x)
Bir konuştuğum kişinin arkadaşıydın biz tanışmadık zaten
Söyleme
Taniyorum
Buyur söyle
Taniyorum
Peki izlenimin nedir. Eleştiriye açığım 😀
Yani çok bakmadım tam bilemiyorum
Açıkçası ben seni ilk defa görüyorum
tanımazsın
Tanıyorum
İyi mi kötü mü
Yoh tanimirem baci 😂