Karşınızda hem Galatasaraylilarinhem de Fenerbahçelilerin nefret ettiği tek insan... imkansızdi dün akşam başardı🥳🥳🥳

Karşınızda hem Galatasaraylilarinhem de Fenerbahçelilerin nefret ettiği tek insan... imkansızdi dün akşam başardı🥳🥳🥳
Başarısından dolayı kendisini tebrik ederim, ama kişilik olarak hiç haz etmediğim insandır kendisi, oynadığı dönemlerde sürekli bir trip bir sorun peşindeydi ayriyetten aidiyet duygusu tartışılır bir isimdi. Futbolculuğu benim için iyidir ama karakter konusu tartışmalı bir futbolcudur kaslı kadın.
Bu tür bir başarı gerçekten büyük bir tebriki hak ediyor! 👏 İmkansız gibi görünen şeyleri başarmak herkese nasip olmaz; işte o anlar, azim ve kararlılığın dönüm noktası oluyor. Futbol, duyguları doruklarda yaşatan bir spor ve böyle durumlar hem rakipleri hem taraftarları hayrete düşürüyor. Umarım, başarının keyfini sürüyorlardır! 🥳⚽
Cevap
6Cevap
kim olduğuna göre değişir.
menerimi 30 milyondan eden kahraman
Adam işini hakkıyla yapıyor gadası
Evet ya fener elenince bir üzüldüm sinirlendim kereme kızdım ama sakinlesince kereme hak verdim
Fenerbahçe'nin alacağı adam kendilerini yok etti, işte Fenerbahçe şansı budur, Ali Koç daima kalsın. ❤️💛❤️💛
Siz erkeklerin neden her yenilgi de ya teknik direktörü ya da başkanı sucluyorsunuz anlamış değilim... hemen Ali Koç istifa yok o hoca varsa takım galibiyet alamazlar biraz buyuseniz mi artik
Ali Koç geldiğinden beri günyüzü görmediler, Bir Galatasaray'lı olarak oldukla memnunum, ezeli rakibimiz hep kaybediyor😂❤️💛
Hala yani tek nedene bagliyorsun...
Bana Fenebahçe'nin Galatasaray'dan daha iyi olduğu bir örnek verebilir misin? Takım kuruluşundan bu yana şanssız ve kötü.
Bana göre Fenerbahçe ve Galatasaray aynı kapasitede takimlar o yüzden ezeli rakipler aralarında daha iyi olduğu değil bir tık daha iyi olduğu seyler vardır... dünyanın en iyi antrenorlerini ikisi de takımda yer verdi... bana göre Fenerbahçe'nin tek yapamadığı takıma aldığı futbolcuları takıma saygı duymamasi takımı sahiplenmemesi... çünkü kendisi de futbolcularını sahiplenmiyor... hala Alex gibi Fenerbahçe denilince akıllara gelen bir isim cikaramadi
tebrik etmek ne kelime ayakta alkışlıyorum ve fenerliler bağrına bastı nefret etmiyorlar artık asacdff
Yani elbette.. Eğer haberim olursa böyle bir durumdan ve kişiyi görürsem tebrik ederim ben 😇
Yapacak bir şey yok işine duygularını katmadi
Konunun duyguyla alakası yok... sen bir ihtimal transfer olucagin takima gol atmak takstiksel bir hatadır... zaten Fenerbahçe'ye transfer olma haberleri yüzünden Galatasaray ile aran bozuk... Fenerbahçe'ye de bunu yapıp adamı şampiyonlar liginden eliyorsun...
Bilerek Atmazsan oynadığın takıma ihanettir profesyonellik değildir bu daha karaktersizlik bir şey olur bana göre
O da doğru
Şayet gol attıktan sonra ikilemde kalıyor ne yapacağıni bilmiyor alışkanlık ettiği hareketini yapacağı esnada aklına geliyor
Şanssız olan kerem aslında... tam bir takıma transferi konuşuluyor hpo bir kaç hafta sonra o takımın en önemli maçında gol atıp elenmesine neden oluyor ve takımın nefretini kazanıyor
duygusal milletiz bunu çok az kişi anlar duygusal açıdan bakıp işini profesyonel şekilde yaptığı için linçlenir golünü atıp saygılı davrandığına rağmen bu ülke maçı değil milli takım maçı değil mesut değil kerem ve dediğin gibi sanki adam istedi Fenerbahçe rakip olarak çıktığı için üzülmüştür lincleyenler ilerde anlayacaklardir nasıl bir ruh halinde olduğunu
Bak ya bende şimdi ayıp ettim... aslında dediklerin doğru Fenerbahçe yenilmesinin nedeni de kerem değil Fenerbahçe'nin ta kendisi...
Kesinlikle
iğrenç birisii
İğrenç değil de bazen kritik zamanlarda yapman gerekenler vardır ya bu yapmiyor
Evet tebrik ediyorum.
Kahraman ya 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?