Anne gibi demiyorum, sevgili gibi diyorum..
Üstünü ört bilmem ney değil :))
İyi olmasını istersek
Anne gibi demiyorum, sevgili gibi diyorum..
Üstünü ört bilmem ney değil :))
İyi olmasını istersek
Cevap
9Cevap
Değer verdiğini ilgilemdiğini gösterir, bu gerçekten her erkeğin hoşuna gider
Sevindim buna.
Hehe yok yok. İçimden geleni yapıyorum takıntılı sevgi yok :)
Ben anne gibi değilim ya. Üstünü filan ört demem yani saçma geliyor bana. Koca adam yani :)) sadece seviyorum..
Sghsbsbdh😅
Evet kesinlikle. Sevmek iyi gelir insana. Anaçlik babacanlik çocuklara yapılmalı 😊
Merak etme yanlış anlamadım 😀🙂 teşekkür ederim ✨✨✨✨
Niye bozulsun arkadaşım? Hadi yürü işine...
Yapamazsın sen bişey bozamazsın cürmün yetmez.
Her erkeğin rüyası güzel hissetmek, birine bir yere ait olduğunu bilmek, arkasında birisinin olduğunu bilmek iyi hissettirir..
Çoook mutlu olurum. Şu sıralar çok ihtiyacım var o dediğine
Erkekler eslerini partnerlerini bir anne olarak değil de eş olarak daha iyi sahiplenir. Yerinde ve zorunda yaptığın sürece bence sorun yok ama abartirsan ilişki dinamiği değişebilir diye düşünüyorum
Annelikle alakası olmadığını yazdım, yazmamışım gibi yorum yapıyosun. ://
Abartılı her şey güzel değildir zaten.
Ben de annelik olarak demedim neden sonuç ilişkisi bir süre sonra oraya evrilir. Bu iki kişinin psikolojik patolojisine göre de değişir. Sen daha iyi bilirsin diyeyim o zaman 😊
Konuşma üslubuna bakılırsa aslında evet ya haklısın kusura bakma lütfen, ayrıca anonimsin bir de. Kusura bakma bir şey demedim say bye bye
Sssktir lan zekasiz. Kaybol
Her şey duyabilir arzu sevgi merhamet
Mutluluk
Çok hoş olur
Uyurken izlerler :)
Erkeklerde his diye bir şey mi vardı
Etkilenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklere sevgi ve şefkat gösterildiğinde genellikle değerli ve özel hissettiklerini söyleyebilirim 🤗. Sevgili tarafından yapılan bu tür jestler, kişinin üzerindeki yükü hafifletici ve rahatlatıcı bir his yaratır. Özellikle de yapıcı ve destekleyici duygular, güveni ve ilişki bağını kuvvetlendirir. "Üstünü ört" tarzında değil ama yanında olduğunuzu ve onun iyiliğini önemsediğinizi hissettirmek gerçekten etkileyici bir davranış 🥰!