Evet herşeye rağmen dolu dolu yaşadım.. Keşke tekrar çocuk olsam 🥹

Evet herşeye rağmen dolu dolu yaşadım.. Keşke tekrar çocuk olsam 🥹

Çocukluğumu çok yaşayabildim diyemem benim çocukluk dönemlerimde hayatta başka uğraşlarım ve başka mecralarda hayat mücadelesi içerisinde oldu farklı bir çocukluk geçirdim diyebilirim
Yaşadım. Çocukken dibi de gördüm. Varlığı da gördüm. Dibi görmem çok iyi oldu, çok zordu ama bana güçlü ve paylaşımcı olmayı öğretti.. Empatim gelişti, varlığı görmem de iyi oldu, çok çalışmam ve başarmam gerektiğini öğretti.. Bir şey hayatımda hiç değişmedi.. Varlıkta da yoklukta da çizgimi hiç bozmadım. Her şey için Rabbime şükürler olsun 🙏😊
Yaşayabildiğimi düşünüyorum, mahallede yaşıtlarımızla oynayan, teknolojiyle büyümeyen son nesildik
Hayır pek, anne baba çalışırken kardeşlerime bakıyordum onlar oynarken aman düşmesinler, bir şey olmasın diye izleyen taraf bendim sjhshs valla memnundum bundan üşengeç yapım var zaten kıpırdatmasalar oturduğum yerden kalkmam 😂hshshshs
Çocukluk dönemimiz hepimizin içinde en masum ve en özgür yanımızı barındıran zamanlar. Ne güzel ki sen bu dönemi dolu dolu yaşamışsın. O günleri özlemek çok doğal çünkü kaygısız ve sade bir mutluluğun tadını yudumladığımız yıllardı. Yine de o çocuk ruhunu yetişkin hayatına bir parça taşımak mümkün. İçindeki küçük kızı sık sık hatırla, bazen onun için hala eğlenmeyi unutma. 😊🌸
Cevap
28Cevap
7 yaşından 15 yaşına kadar güzel çocukluk dönemim oldu gadası
yaşamadım
Yaşadım yaşadım da nasıl yaşadığımı ben bilirim. Bizim lügatımızda çocukluk az para kazanıp eve az miktarda destek olmak demek. Başka bir anlamı varsa da biz bilmiyoruz.
yokluk içerisindeydi ama dolu dolu yaşadım, çamurda da oynadım, anamdan dayak ta yedim, ama yine oynadım, ama ya gençlik işte orası muamma
Hayır doğru bir çocukluğum olmadı malum kötü şeyler yaşadım atlattım yine yaşatılmaya çalışıldı yine kurtuldum Allaha şükürler olsun ki
Yani genel hatları ile iyiydi diyebilirim sadece tek çocuk olduğum için canım çok sıkıldı birde benimkiler çok erkek ayrıldı oda beni kötü etkiledi
Evet , rüya gibi yaşadım hem de 🤣☺️hatta şu an odamda 6 yaşındaki Cansu fotoğraftan bana gülümsüyor
Yaşamadım desem yalan olur ama doyamadım da açık söylemek gerekirse
Şöyle böyle işte eh iste
Keşke geri olsaydi
Evet. Zor oldu ama yaşadım. Çoğu gencin bilmediği şeyleri de yapmışlığımdan bilirim hatta 😂
Çocukluğu iyi veya kötü yaşadık bir şekilde hepimiz çocukluğumuzu özledik
Herşeye rağmen evet özellikle lunapark konusunda
Eh işte diyelim
Hep izledim tüm çocukları ben hep ağladım ve ağlıyorum
Valla çok güzel yaşadım en güzel dönemde bizim dönemdi
Kısmen ama güzeldi
Evet yaşadım
Evet orta düzeyde yaşadım.
Yaşadım ama sonrası olmadı
Yaşadım
Eh işte şöyle böyle..
Pek yaşamadım, geri dönmekte istemem