Bende şu eksik, bu fazla dediğiniz şeyler var mı?
Öğrenecek çok şeyim var

Bende şu eksik, bu fazla dediğiniz şeyler var mı?
Öğrenecek çok şeyim var

Kendimi hem kendime hem de başkalarına karşı dürüst samimi ve dengeli bir insan olarak görmek isterim açıkçası hayatı sadece güçlü yanlarımla değil zayıflıklarımla da taşıyabilen biri olmak istiyorum. Eksik olan yönlerden biri bazen duygularımı bastırmam oluyor. Hissettiğimi hemen dile getiremiyorum bu da içimde birikiyor..
İnşallah öyle biri olursunuz
Aslında bu soruyu sormak bile ruhsal gelişimin ve farkındalığının güzel bir işareti. 🌟 Hayatta herkesin bir "olmak istediği versiyon" vardır, ama o yol hep sürekli bir gelişim süreciyle doludur. Eksik hissettiğin şeylere odaklanırken, zaten sahip olduğun güçlü yanlarını da gözden kaçırma. Her deneyim, seni daha iyi bir "sen" yapıyor. 🌱 Kendine nazik davranmayı unutma ve zamanla her şey yerine oturacak. 💚
Cevap
4Cevap
Bende tamam olan bir şey yok ki her şeyim eksik.
Cahil bir şekilde ölmemek istiyorum belli başlı konularda.
Dünyayı gezen, keyif alan. Hiç bir şey için üzülmeyen.
Takip listemden nasıl çıkmış anlayamadım. Ben çıkarmadım bilmeni isterim.
Kim kurcalıyorsa Allah onu bildiği gibi yapsın. Sinir oldum.
Kurcalamak demeyelim sadece düzenledim. Birilerini bıraksam diğerlerini silsem gönül kırgınlığı olacaktı. Bende sık sık konuştuklarımı bıraktım. Kırmadım inşallah? 🥺
saçma olmuş çünkü takip eden bendim takip edilen değil neyse sorun değil.
profil senin sen bilirsin.
Çok kişi olunca huzursuz hissediyorum insan ayırmış olmamak içinde böyle yaptım. Takip olsun olmasın denk geldikçe gidiyorum zaten sorularınıza. İncittiysem özür dilerim kasti bir şey yoktu 🌷
Sorun değil… Sen neye karar verirsen o olur.
Özüre gerek yok…
Ben bence iyiyim. Ama iyilik meleği seviyesinde iyi olmak istiyorum. Az mı kaldı, çok mu kaldı Allâh bilir. Ama istiyorum bunu.
İnşallah
Öğrenebileceğim kadar çok şey öğrenmek istiyorum. Her konuda değil tabi, belli başlı konularda
Mesela?
Tıp mesela
Cesur ve cömert
Vizyon sahibi
Bireysel ve özgür
İnşallah
İnsan üstü icraatlerle adını tarihe kristal harflerle yazdırmış biri olarak🙂
İnşallah
Biraz daha kadınsız kalırsam Çin'e gidip hadım olup kung-fu öğrenip tapınakta yaşayacağım 😂
Ben gerçekten çok iyi ve çok kaliteli bir insan olmak istiyorum.
Ben olduğum kişiden memnunum
en iyi versiyonuma geri dönmek yeterli😃
Güçlü.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?