Sen nasıl biri olmayı isterdin? Neler olsaydı daha iyi olurdu veya neler olmasaydı...

Sen nasıl biri olmayı isterdin? Neler olsaydı daha iyi olurdu veya neler olmasaydı...
Ben kendim gibi biriyim ve kimseye de benzemek istemem. sadece sevgilisi olan sade ve eğlenceli bir hayatı olan biri olmak isterdim ama bu da hiç olmadı maalesef.
en önemlisi de iyi bir insan olabilmek:))
Yürüyen dengesini bozmadan gidebilen, insanlara elinden geldiğince yardım edebilmesini bilen güçlü iradeli biri olmak isterdim, güçlüyüm evet ama tek bir derdim o da ♿ bu kaderi yaşamam sadece ben değil benim gibi bir sürü insan var onlar içinde geçerli bu
"Bizim kalbimiz kötü değil, sizin gözünüz kör"
Cevap
6Cevap
Topluma ve insanlığa faydalı ülkesini ve milletini seven düzgün çevresinde sevilen iyi bir vatandaş olmak isterim
İyi bir insan olmayı başarsak yeter dimi:))
Sempanze halime geri donmek istiyorum. Bu kadar insan hayati yetti bana
Abartmiyorum ama hiç bir seye ihtiyacim yok sevgili hariç.😀
burada çok var onlardan
Ben kızla tanıstım iki hafta falan oldu sevgili ayagıyla geldi bana bende teklif ettim acaba yanlışmı yaptım kız zaten kendısı bana geşıtordu teklifimi kabul etti bi ara tartıstık barıstık şimdi bana gec cevapşar veriyor onun arkdası sevgılısı vıcek almıs dıyor sen nıye bana almıyon bende dedim alıyım sana övgüler yagdırdım sonra dedim senin hediyen geliyor ne gerek var dıyor falan filan günayfın yazdı cevap verdım kac saat oldu cevap yok arıyorum acmıyor teli istegrama bakıyorum hergün takıpcısı yükselıyor ne yapmamal alzım sizce
10 parmağında 10 marifet biri olmak isterdim.
Duygusuz olmak isterdim
Hulg yeşil dev
ailem iyi olsa ben de daha iyi olurdum
Olduğum kişiden memnunum ne eksik ne fazla
Duygusz
İstediğim benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?