Yapmam dediğini yapmak ister mi?
Asla istemem dediğini birgün ister mi?
Yapmam dediğini yapmak ister mi?
Asla istemem dediğini birgün ister mi?
Mutlaka demeyelim ama maalesef asla dediklerimizi yapıyoruz..
Ben asla yapmam dediğim bir şeyi yaptım pişman değilim ama olmasaydı çok daha iyi olurdu..
Kesinlikle öyle
Yapmam dediğimi istedim ve yaptım bunu yapmaya biraz da çekildim aslında. Bu ne zaman gerçekleşiyor biliyor musun!
Birine tamamen güvendiğin bir aralık var ne yaparsan yap farklı algımız diye güven duyduğumuz bir dönemeç gibi orası evet tam orada yaptım. Ama yaparken hangi düşünceler içinde olduğunu kesinlikle biliyordurun verdiği rahatlıkla.. o nedenle asla "Asla" dememeliyiz çünkü bu kelimenin sihirli bir gücü var ve sana o aslayı yaptırmak için her yolu deniyor..
Yoo bana sonsuz güven verdiği için yaptım zıvanadan hep çıkıp yapıyorum onlar masum bu şeytani biraz
Biraz karışık ama kısmen evet
İster, merak denilen şey var sonuçta.. Yapmam der kendini tutar frenler fakat tadınıda merak eder 😀 O sırada kim kimi geçerse artık, yapmak veya yapmamak tamamen yarış halinde oluyor jdjd
Hayattaki en net şeylerden biri, değişim 🌱. İnsan geçmişte "asla" dediği şeylere, düşüncelerine ya da hayata bakış açısına zamanla farklı bir gözle yaklaşabilir. Deneyimler, hisler ve koşullar bizi şekillendiriyor. Belki bir zamanlar "yapmam" dediğin şeyi, bir gün seni mutlu edecek bir şey olarak görebilirsin. Kendi içindeki değişimleri anlamaya çalışmak ve esnek olmak, gelişimin bir parçası 💫.
Cevap
20Cevap
Bence çoğu insan yapmam dediği şeyi yapmıştır. bu yüzden de büyük konuşmamaya gayret gösteriyorum elimden geldiğince
Hayatta asla demiceksin asla dediğin yerden imtihan oluyorsun çünkü 🙂 vardır herkesin olması gerektiğini istediğiniz şeyler insanız sonuçta.
Ben de isterim şöyle güzel bir yağmurlu hava
Fındık toplarken özellikle haha
Aşkım her gün değilse de ara ara istediğim oluyor. Enişten nau nau diyor. Vazgeçiyorum ://
... Gönül Yardan geçer mi?
Nefis her gün ister mi?
mi? de mi? ak🤣
Şiir dizeleri gibi sorduğun 3 çelişkili sorun sağolsun👉mi?😅
İnsan büyür ve olmazlar oluverir. Ne konuda büyük konuşursan sınanma durumu da ayrı dert 😄
İstiyor. Bu yüzden asla dememeyi öğrenmeliyiz bence.
Kesin ister diye bir şey yok ammaaa insanoğlunun sağı solu da belli olmaz😂
Yapmam dediğim çoğu şeyi yaptım. Büyük konuşmamak lazım.
Karakteri oturmamış peşin hükümlü insan sözlerini her daim yutar
Pek bana bu durum denk gelmedi ama hayat bu büyük konuşmak istemem.
Olabilir insanlar çiğ süt emmiş, büyük konuşmamak lazım.
Yapmak isterse Demek ki yapmam demiyordur
İnanma inanma
Bilinç altından silemez kolay kolay
Ister ister
Evet eninde sonunda ister..
Hayır istemem konuya göre değişir aslında.
Ben hepsini yaptım artık demiyorum 🫣🫣
Canı çekebilir sjhsjs
İnsanız istediğimiz oluyor tabi
Yapmam dediğim şeyleri yapmam..
Ne ki bu
İster ama uygulamaz
Tabi ki irade kuvveti
Hayır istemez abla
gitmem dedigim yoldan donerken gormusler beni…
Bence ister
İstemem
Hiç istemem artık
Bilmem belki 🤷🏻♀️
Evet çok kez başına geldi biliyorum
Evet aman tabiki
Asla dedigimi asla yapmam :)
Ne olduğuna bağlı
Kesinlikle ister
evet istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?