Kim için "ne hoş biri, asla diğerlerine benzemiyor" desem bir süre sonra o da diğerleri gibi biri olup çıkıyor. Sizce insanlar tanıdığımız ilk günkü gibi kalmayı başarabiliyor mu?
Her insanın illaki bir gün duruşunu bozar. Fakat bu o insanı elinde olan ve isteyerek yapacağı bir şey olmaz. Çevresel faktörler ve yanındaki insanlar zorla insanı zıvanadan çıkartırlar. Hiç kimsenin ömrünün sonuna kadar duruşunu koruyabileceğine inanmıyorum. Mutlaka bir gün bir yerde kayış kopacaktır
İnsanlar samimiyet gelişmeden önce mesafeyi korumak için maske takarlar. sonra samimiyet ilerledikçe maskeler yavaş yavaş kaybolur ve sen o maskesiz hali sevmediğini anlarsın. maskelerin takıldığı zamana da dönemezsin çünkü artık gerçeği biliyorsundur.
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Bu konu aslında çok tartışılır. Belki başkasına yanlış gelen şey, o insanın kendisine doğru gelir. Çok uç noktalar olmadığı sürece ben insanların değişmesine takılmıyorum.
İnsanların olaylara verdiği tepkiler her zaman aynı olamaz. Duruşunu bozmaktan çok çileden çıkma eşiğine gelen biri olduğundan farklı davranabilir normal olarak.
Yani… Nadirde olsa bozmayan var. Aslında o insan başından beri aynı, sadece başta yeni tanıdığımız için gölge taraflarını göremiyoruz. İlgiyle sevgiyle zamanla huyunu suyunu belli ediyor
Bozmayabilir. İnsanız, hepimiz değişmeye mecburuz ama duruşumuzdan ödün vermeyebiliriz. ‘Sen değiştin’ muhabbeti de burdan çıkıyor. Kendinizden ödün veriyorsunuz sevdiğiniz insan için ya da o sizin için. Ve emin olun, ödün veren insan kimsenin hoşuna gitmez.
Herkes duruşunu bozar ama ben hayatta bozmam. Kimse tanıdığımız ilk günkü gibi kalmıyor ama bu değiştiği anlamına da gelmez. Tanıdıkça bize öyle geliyor sadece, ilk gün tanımı ördük sonuçta sadece bir yabancıyı sjsnj
Bu kişinin kendini bilmesi ile alakalı olan bir durum sizinle neden iletişim kurmak istiyor davranışları neler vs vs bunların sonucunda neyin nasıl olacağını görebiliyorsunuz
Cehalet dışında, Düşünceleri kolay kolay değişmeyen doğrucu ve net insanların davranışları, düşünceleri, karakterleri değişmez. Neyse o dur. Birgün böyle birgün öyle değillerdir.
Bozar bence şahsen ben bozuyorum. Başta bu defa öyle olmayacak, öyle yapmıycam vs diyorum. Sinirlenince ya da ayrılık olduğu zaman gerçek yüzüm ortaya çıkıyor, duruş muruş kalmıyor bende beni o hale getirenler utansın 😊