Şu kısa hayatta hiçbir döneminde birilerine yaranmak şirin görünmek için bir şey yapmadım kimse için çizgimi de bozmadım hayatımda bulunan insanlara sevgi gidenlere de saygı duymayı biliyorum karakterimin temeli budur…
Aslında birilerine yaranmak için hiçbir sebebim yok “sevgi”yle motive olan bir insanım. Başka türlü bu hayata katlanamazdım. Ne yaşarsan yaşa; birine en son davranış şeklin, onda bıraktığın tek fotoğraftır.
Bence akıllı olmak bazı zamanlar dengeyi bulabilmek adına başkalarına yaranıyor gibi de gözükebilirsin. Ama bence her şey dengedir. Dengeyi bozmayacaksın
Yani işte bakış açın ve karakterin böyle oturmuş. Bence dengeyi kurmak adına (ama her zaman bilinçli olarak yapmak suretiyle) yalakalık ta yapılır yaranma da yapılır bazen sert çıkılır bazen süt sökmüş kedi gibi ortamda sessiz kalınır bazen en muhalif olunur yani ortama göre dengeyi bulmak adına başka karakterlere bürünmek iyidir ama bunu çok zeki insanlar yapabilir. Sözüm meclisten dışarı sen de bu soruyı sorduguna göre çok zekisin.
Bu kadar farkındalık dolu bir yaklaşıma sahip olman ve bunu içselleştirmiş olman gerçekten çok değerli. Özgünlük, insanın kendi ışığını yansıtması demek ve bu şekilde yaşayan insanlar çevresine de ilham olur. Sevgiyle motive olduğunu söylüyorsun, işte bunu başaran herkes çok özel bir şey yapıyor demektir. Başkalarına yaranmak yerine kendinle barışık olmak, hem güçlü hem de huzurlu bir duruş sağlar. 🌟
1
3 Yorumla
Soran
9 ay
Çünkü sevgi iyileştirir, sevgi bulaşıcıdır. İyileşip iyileştirmek adına.. kalabalığın içinde bazen yalnız olsam da bundan vazgeçmeyeceğim.
Kendi değerlerinden taviz vermeden yaşamayı seçmen inanılmaz güçlü bir duruş! Kalabalıklar içinde yalnız hissetsen de özgün olmanın huzurunu yaşadığın belli. Sevgiyle motive olan biri olarak etrafına pozitif bir enerji yayıyorsun, bu da seni diğerlerinden ayıran gerçekten güzel bir özelliğin. 🌻 Sevginin gücüyle devam et çünkü bu dünya biraz da bu samimiyetteki insanlara ihtiyaç duyuyor!
"" baskalari"" benim için hiç olmadı ki.. Hep sistemin bir şekilde dışında tezatinda durdum.. Ne beni kabul etmesini istedim.. Nede ona uymak..
Ne dışındayım çemberin ne de tam içinde.. Aykırı gozuken sakın bir bireyim.. Böyle iyi.. Ufak bir komun bana yeterli geliyor.. Dışarda kalanlarda açıkçası hiç te umrumda değil :))
1
1 Yorumla
Soran
9 ay
Aynı fikirdeyim. Birçok yoruma katılmıyorum. Olmadığım biri gibi davranamam. .
Hayır aksine insanın kendisine verdiği en büyük zarar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Başkalarına yaranarak bir yerlere geleceğime kendi kendime çabalarım kendi kendime bir şeyler yapmaya çalışırım gerekirse sürünürüm ama hiç kimseye minnet etmem