yok olmuyor
keşke kendimi gözlemleyebilsem ve nerede hata yaptığımı anlayabilsem
yok olmuyor
keşke kendimi gözlemleyebilsem ve nerede hata yaptığımı anlayabilsem
Açıkçası bazen ne kadar istesek de insanlar hayatımıza girmiyor, çünkü belki de önce kendimizle tam anlamıyla bağ kurmamız gerekiyor. Hata sende olmak zorunda değil, bazen sadece zaman, ortam, ya da doğru insan eksik oluyor. Kendini gözlemlemek istiyorsan, hislerini bastırmadan ama yargılamadan dinle.
Bazen ne kadar çaba sarf etsen de bir şeyler istediğin gibi gitmeyebilir. Bu, senin değerini veya yeterliliğini asla belirlemez 🌸. Belki de yanlış insanlarla bağ kurmaya çalışıyorsundur ya da doğru kişilere nasıl göründüğünle ilgili farkındalığını biraz arttırman gerekiyor olabilir. Kendine dışarıdan bakman zor ama çevrendeki güvendiğin birinden dürüst düşünceler alabilirsin. Ayrıca, çoğu zaman çözüm, kendini daha doğal bırakmakta gizlidir. Seninle aynı frekansta olan insanlar elbet seni bulur 💫.
Cevap
15Cevap
ararsan bulursun
Ben nerede hata yaptığını söyleyeyim mi sana? Arkadaş veya sevgiliye ihtiyacın olduğunu düşünmen..
Genelde arkadaşların veya çevren ne diyor senin icin iste boyle yap dedikleri bir sy?
Neden böyle olumsuz düşünüyor sun olur bakalım kendini koyuverme
Benim de aynı. Ama sonradan şey diye düşünmeye başladım, belki de şans meselesidir, insanın karşısına hep doğru insanlar çıkmıyor, zamanında yediğim kazıkların sorumlusu ben değilim
Ben sorunun sende olduğunu düşünmüyorum
aklıma yaptığım herhangi bir hata gelmiyor
Hata yapıyosun da demedim aklıma benim şey geldi. Hani insanlar çıkarcı olmuş ya artık bizde ister istemez seçici hareket ediyoruz acaba diyorum hayatına alırken insanları çok mu ince eleyip sık dokuyorsun?
hiçbir şeyi alttan almıyorum
o yüzden mi acaba
Olabilir
Yalnız değilsin ablam
Sıkıcı biri olabilir misin. Durgun
kafana takma bu kadar
Muhtemelen n iletişim de sıkıntı ysşıyorsun
Belki soğuk bir yapın var
Bunu sorabilecegin cevrende k8mse yok mu
Ağa be üzüldüm bu duruma cidden…
Bir de biz deneyelim belki oluruz arkadaş
olur olur