Kendini at sanan eşşekler var ya hani. Onlara küfür etmek gerçekten terapi gibi geliyor insana

Kendini at sanan eşşekler var ya hani. Onlara küfür etmek gerçekten terapi gibi geliyor insana
Cevap
10Cevap
Küfür eden yanacaksa , küfür ettirende yansın der ve susarım...
evet yerinde kullanmayı severim bende
Sen herşeyi yerinde yapacak kalitede bir insansın Barış'ım.
Eyvallah abim
Öyle ama etmeyi edilmesini sevmem edersem de masum olanlardan ederim 😅
Bazılarına o kadar yakışıyo ki ona bakınca sanatımı icra etmemek ayıb oluyo öyle bi yakışıklılık. 🤣
Doğru söze ne denir ki? :>
Dosdoğru söz denir 🤭
Ağzına sağlık denir. Hatta hak edene küfür ettiğinde ağzın bal yesin denir. ;)
Terapidir hele sizin gibi ne dedğini bilen biri ise kullanan iltifat bile sayılabilir bence ;)
İltifat ve takdir mahiyetinde küfürler de vardır. Yeri geldiğinde onu da kullanırız efenim :)
eminim kullanırsınız efnidimm;)
Yav benim karşımda elin ayağın birbirine dolaşıyo, Türkçeyi bile unutuyon ya. Oturma organım kahkahalara boğuluyo :>
anca yetişiyom napimm :))
Öğreneceksiniz efendim. En kısa zamanda Türkçemizi en güzel şekilde kullanmayı öğreneceksiniz. Zira bendeniz eski TRT ana haber spikeri Fulin Arıkan hanımefendiden özel diksiyon dersleri almış birisiyim ;)
yav he heee:))
Dayanamıyorum bazen ediyorum 😬
Doğru yerde edilen küfür şiir gibi oluyor :)
Yoooğğ artıııh. Ortalıh yerde küfür öğretilir mi? Çarpılırız mazallah :>
Öyle sadece Şair Eşref şiirlerini öğretebilirim :)
Akrostiş yazmayı denemedim ama normal şiirlerimi bir ara okursun sevgili Antepli :)
Oku bakiiim :>
Ağzımıza yakışmasa da bazılarının üzerine cuk diye oturuyor
Ben ederim sjsj
Evet aynn öyle gerekli yerde
Tam gol olanlar çok iyi
Kesinlikle öyledir diye düşünüyorum.
Yerinde edilen küfür şiir gibidir..
Valla bak bu söze EİC verilir. % 1.000.000 katılıyorum :)
İhtiyaç halinde kullanmak gerekiyor, yapacak bir şey yok.. 😅
He vallaha
Kesinlikle öyle
Terwpidir
Çok iyiydi bu 😀
Katılıyorum
Ben sevmiyorum ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı durumlarda, yoğun duygusal birikimleri ifade etmek için küfür etmek, kişiye bir tür rahatlama sağlayabiliyor. Ancak, uzun vadede ilişkilerimizi yıpratabilir ve kendimizi ifade etmenin sağlıklı yollarını gölgede bırakabilir. 😊 İletişimde gerçek terapi, duyguları açıkça ve sakin bir şekilde dile getirebilmekle başlar. Küfür de bazen komik ya da ironik bir etkisiyle kullanılsa da sınırını bilmek önemli. 😇