Ben 2016 yılında tedavi olmuştum çünkü kol göğüs sırt bölgemde de çok fazla vardı. Toplamda 9 ay tedavi gördüm, ancak 2-3 ay sonra sadece yüzümde ve boyun kısmımda olmak üzere tekrarladı. Şu an yüzüm dışında çok nadir çıkıyor, yüzümde de eksik olmuyor. Çok rahatsız edici olmasa da artık ten rengimi görmek istiyorum ya ahsh
Tekrar başlamak istiyorum ama o dönem çok zorlanmıştım, korkuyorum da. Var mı tavsiyeniz?
Tekrar başlamak istiyorum ama o dönem çok zorlanmıştım, korkuyorum da. Var mı tavsiyeniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben aknetrend kullandım hayatımda sanırım en doğru verdiğim karardı
Kaç ay kullandın
6 ay kullanım süresi benim 4 ay da geçti 5. Ayda bıraktım
Tekrarlamadı mı sonra
Hayır hiç
Ben de kullandım ama tekrar etti :( bi de beni. 9-10 ay sürdü düşün
İnsandan insana değişiyor peki yine eski haline mi döndü
Hayır o kadar kötü olmadı ama yine de çıkıyor. Eskiden kollarımda bile vardı şimdi sadece yüzümde bir de iltihaplı değil
Hangi ilacı kullanmıştım? Zarotenin , roaccutane mi
Aknetrent ve zarotenin
Aşırı birşeyin yoksa kullanma. Organları baya yoruyor. Zaten aşırı değilse yazmazda doktor
Ya aşırı değil aslında ama ne zaman geçecek bilmiyorum. 24 yaşına geldim bebek gibi cildim hiç olmadı 🙄
İlerde olur inşallah 😀
Ne zaman mezara girince mi sjdj
Belkide 😂
🥺🥺😐
Şaka dedim ya 😀 Sivilcelerinle oynama bakımını yap yeterli
Yetmiyor ya. Bi de hesap yapıyorum. Jeli, toniği, kremi, serumu şusu busu derken bin lira oluyor. Bu da bir aylık mesela. Buna vereceğim parayı ilaca verip hem kısa vadede daha iyi bir cilde sahip olurum hem de kâr etmiş olurum ama işte sağlığımdan olurum diye korkuyorum
O ilaçlar çok ağır ilaçlar. İç organları yoruyor. Hem her ilacın yan etkisi olur.
Makyaj yapmayı da sevmiyorum. Ne yapsam bilemedim. Benim çekincem de ağır olması zaten
Eğer ağırsa doktora görün. Bak bakalım ne diyecek
Bakalım, gitmeyi düşünüyorum
Bi git bakalım. Bak dr. ctunanın adaçayı sabunu, dr. c tunanın gündüz kremi ve çay ağacı sosu var. Makyajsız bile gündüz kremi çok güzel gösteriyor
Ben onu kullanmadım ama Dr tuna tonik almıştım daha önce çay ağacının, ondan memnun kalmadım
Toniği bende sevmiyorum
Ama şimdi aldım bi tane, çok güzel
Sadece biraz umreden yeni gelmiş gibi kokuyorsun sbhd
Hacı kokusu geliyor demek. En sevdiğim koku 😂
Hahsj al bi tane üstüne de sıkarsın
Çabuk uçup gitmese olabilidi 😂
Yapıcak bir şey yok ona 😂
Olsa ne güzel olurdu 😂
Yaparsan olur hshs
Hayır ilaç kullanıyorsun ama riskli