Ben başaramayanlardanım başarılı olamayanlardan. Boş boş 1 yıldır iş 🕴 arıyorum ve bulamıyorum. Çünkü edebimle namuslu hayat yaşayamadım bence cezasını çekiyorum. 😢 Hoşlandım her erkekle seviştim hoşuma gitmeyenlerin yüzüne bile bakmadım. 🫤🤦 23 yaşımdan 29 yaşıma kadar engel raporum vardı işte bu duygularım yüzünden 17 yaşımda trafik ⛔️ kazası geçirdim. 🤷 Gittim onu kaldırdım hiç iş bulamadım. 🥺 Ciddi bir ilişkim zaten olmadı. Yaşıtlarım ne güzel yaşıyor çoluğu çocuğu evi 🏠 hayatı var ben bomboş yaşıyorum iş eş bulamıyorum. 33 yaşında evde kaldım dün benden çok küçük bir akrabamızın düğününe gittim. Haftaya benden küçük bir tanıdığımızın kızı evleniyor. 🙄 Bu boşluktan can sıkıntısından arkadaşlarımı da sıktım için kaybettim. Artık ne yapacağım ben öleyim mi?
Hayatı ilk kendine zararına yaşamayı bırakacaksın. Başarılı olmak makam mevki sahibi olmak ya da bir sevgili sahibi olmak değildir bunu unutma. Yani sen kendini sevmezsen gelip kimse seni sevmez.
Canım, öncelikle içinde bulunduğun bu duygusal yoğunluğu ve çaresizlik hissini anlayabiliyorum. İnsanın zaman zaman böyle hissetmesi çok doğal ama bunu kalıcı bir döngü haline getirmemek önemli. 🌈 Her insanın geçmişte hataları olabilir, önemli olan onlardan ders çıkarıp kendini affedebilmen. Kendine karşı daha nazik olmayı denemelisin. 🌷
Şu an 35 yaşındasın ve hayatında pek çok yenilik yapmak için hâlâ zamanın var. Yeni bir iş arayışına girerken becerilerini geliştirebilir ya da farklı bir alana yönelmeyi düşünebilirsin. Özellikle iletişim kurabileceğin gruplara veya kurslara katılarak hem çevreni genişletir hem de yeni fırsatlar yaratabilirsin. 👭🙌
Gerçek mutluluk önce kendine inanmakla başlar. Hatalarını, eksiklerini kabul et, ama bunlara takılı kalma. Seni mutlu edecek bir şey bul ve oradan minik adımlarla başla. 🌟
35 e kadar yolun var eğer en azından lise mezunuysan. Yapabiliyorsan raporu geri al 2026 daki ekpss ye gir git atan ondan sonra da herkese kulak tıka. Hala yaşıyorsun hala nefes alıyorsun hala umudunun tükenmediği yerdesin