Evde durunca bunalıyorum dışarı çıkınca dışarıda bunalıyorum, doğru düzgün arkadaşım yok ailemleyim hep yoruldum napacağım?

Son zamanlarda içimde bir sıkıntı var, uyku düzenim mahvoldu günlerdir geç yatıyorum geç uyanıyorum kpss hazırlanmam lazım ders çalışamıyorum sürekli telefona bakıyorum bir uğraşım yok, şehirde yaşıyorum her imkana sahibim dışarı çıksam direkt merkezi bir yer zaten Büyükşehir fakat hiç dışarı çıkasım gelmiyor doğru düzgün görüştüğüm bir tane arkadaşım var onunla da görüşmekten sıkılıyorum artık görüşesim gelmiyor. Erkek arkadaşımla aram bozuk 16 gündür konuşmuyoruz biraz depresyona girmemde asıl sebep bu aslında çünkü görüşemedik uzak mesafeyiz. Geçen yıl babam vefat etti o yüzden psikolojik bir bunalımdayım,22 yaşındayım hiçbir şey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum 20 gün sonra okula gideceğim şehir dışına, yurtta kalıyorum oda arkadaşlarım dışında bir tane arkadaşım yok sınıfta. Kafamı meşgul edemiyorum sürekli düşünüyorum düşünmekten başım ağrıyor nasıl kendimi meşgul edeceğim?

Evde durunca bunalıyorum dışarı çıkınca dışarıda bunalıyorum, doğru düzgün arkadaşım yok ailemleyim hep yoruldum napacağım?