Duygusal boşlukta hissetmek?

Bu aralar kendimi duygusal boşlukta gibi hissediyorum. Ailemden uzakta üniversite okuyorum aslında yanlarında olsam da pek bir fark olmazdı çünkü aile ortamında hiç huzuru yok bunu neden anlatıyorum çünkü duygusal boşluğun sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Son 6 aydır sürekli bir sevgi arayışındayım yanlış anlaşılma olmasın sadece bir sevgi bir sıcaklık. Bunu da karşı cinsten bekliyorum normal olarak ama bir şey tam olacak diyorum hani gerçekten kendimi iyi hissetmeye başladım diyorum ama o kişi de gidiyor. Belki ben kendi kendime o kişiyle ilgili bir şeyler büyütüyorumdur ya da anlam yüklüyorumdur bilmiyorum sonra aradan zaman geçiyor ve doğru düzgün birini buldum diyorum hani biriyle ilk kez konuşursun ve bundan bir şeyler olur hani bunun aramızda bir şeyler olabilir dersin ya aynı aklımdan öyle geçiyor ama en fazla bir hafta sonra yine aynı şeyler tekrarlanıyor. Gerçekten bıktım hani en basit demek istediğim bir sevgi anlayış bir sıcaklık neden yok ya da benim karşıma çıkan kişiler neden böyle değil Ben niye böyle insanları bulamıyorum anlamıyorum gerçekten. Biraz da uzun oldu
Duygusal boşlukta hissetmek?