Kişilik & Karakter Duygusal boşlukta hissettiğiniz oluyor mu? Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor yüksek sinir ve duygusal boşluk kaderim şu an galiba Güncellemeler+1 yıl ay kendime geldim bu kadar mı fark eder💅 Duygusal boşlukta hissettiğiniz oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet ben zaten öyleyim hep duygusal boşluk yaşıyorum hayatımda her zaman o zaman da ne yaparsam yapayım geçmiyor 0 0 Yorumla
ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 932 cevap paylaştı. Her zaman oyleyim ksyi sal başka aktivite bul geçer 1 2 Yorumla Meryyc +1 yıl sen yine geldin mi shhshw Yorumla ErayCsrr +1 yıl Hee geldim kör misen Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tam da yaşadığım durumu tarif ettin. Deminden beri bir türlü tanımlayamıyordum. 0 3 Yorumla Meryyc +1 yıl ah be🥲 Yorumla djfurkan13 +1 yıl Duygusal olarak sevmek ve sevilmek istiyorum. Şu an ki mevcut durumum ise 1-2 gündür asabiyim. 🤔 Yorumla djfurkan13 +1 yıl Birçoğu beni anlamıyor. Yorumla
mustafa0032013 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Aaa o omuymuş her an her saniye 🙃 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tamamen duygusuzum, robot gibi 0 0 Yorumla
Onuuuur123 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı. Zaten duygusal boşluktayım 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı. Bu aralar oldukça fazla 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Her insan zaman zaman yaşayabilir bunu 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 859 cevap paylaştı. Son 10 yıldır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet ben zaten öyleyim hep duygusal boşluk yaşıyorum hayatımda her zaman o zaman da ne yaparsam yapayım geçmiyor
Her zaman oyleyim ksyi sal başka aktivite bul geçer
sen yine geldin mi shhshw
Hee geldim kör misen
Leş gibi bir ruh hali içindeyim
Tam da yaşadığım durumu tarif ettin. Deminden beri bir türlü tanımlayamıyordum.
ah be🥲
Duygusal olarak sevmek ve sevilmek istiyorum. Şu an ki mevcut durumum ise 1-2 gündür asabiyim. 🤔
Birçoğu beni anlamıyor.
Aaa o omuymuş her an her saniye 🙃
Tamamen duygusuzum, robot gibi
Zaten duygusal boşluktayım
Bu aralar oldukça fazla
Her insan zaman zaman yaşayabilir bunu
Oluyor
Hayir
Hyrr
Çok oluyor
Son 10 yıldır