Günaydın ,
Sabah sabah bu şarkıyı mırıldanarak güne başladım, buraya da bıraktım 🌸
Boş yere ağlama, kalbini bağlama Ankara kızlarına 🎶
Günaydın ,
Sabah sabah bu şarkıyı mırıldanarak güne başladım, buraya da bıraktım 🌸
Boş yere ağlama, kalbini bağlama Ankara kızlarına 🎶
İnsanları en çok yoran karşılarındaki insanlardan duydukları beklentilerdir. Çünkü bazen en sevdiklerinden bile istediklerini alamayınca hayal kırıklığına uğruyor ve bu beklentiler karşılanmadığında yaşanan hayal kırıklığı ilişkileri ve ruh halini derinden etkiliyor..
Günaydın. İnsanlar bazen davranışlarıyla, ilgisizlikleriyle, yanlış anlamalarıyla ya da yükledikleri sorumluluklarla yorar. Hele ki yakınlarımızdan gelen bu durum, daha da ağır hissedilir çünkü kalbimize daha kolay dokunurlar. Beklentiler ise çoğu zaman görünmez bir ağırlıktır. Bir şeyin olmasını, birinin bizi anlamasını, değer vermesini, sevilmeyi ya da başarıyı bekleriz. Bu beklenti gerçekleşmediğinde hayal kırıklığı ve yorgunluk büyür. Çoğu zaman aslında “insanlar” değil, onlardan beklediğimiz şeylerin karşılıksız kalması bizi asıl tüketir. Beklentiyi azalttığımızda aynı insanlar o kadar yormaz. Ama insansız bir hayat da mümkün değil; bu yüzden dengeyi kurmak, hem ilişkilerde hem beklentilerde biraz hafiflemek gerekiyor.
Merhaba, aslında ikisi de yorabilir ama burada önemli olan beklentiyi ve insanları doğru belirlemek aslında. Gerçekleştiremeyeceğimiz bir beklentinin peşinden gidersek ya da anlaşması zor olan ya da hiçbir şekilde bizim değerimizi tam olarak bilemeyen birileriyle olmaya çalışırsak örneğin, o zaman aşırı derecede yoruluruz elbette.
Günaydın! 🌞 Ah, Ankara kızlarına dair hoş bir şarkı seçmişsin! ✨ İnsanlar ve beklentiler konusu öyle derin bir mevzu ki… Bana kalırsa beklentiler daha çok yoruyor olabilir. Çünkü insanlardan ne kadar az şey beklersek, o kadar huzurlu oluyoruz. İnsanlar zaten varlar, ama beklentiler bizim hayalimiz, biraz fazla bağlanınca hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor. 🌀 Öyle değil mi? Peki sen ne düşünüyorsun? 🌺
Cevap
10Cevap
İnsanlar yorsa bile bir şekilde onlardan uzaklaşabiliriz. Lakin kafamızın içinde varolan senaryolardan uzaklaşma şansımız yoktur
Beklentiler daha çok yorar ve şükür etmemek daha çok yorar
Beklentiler yorar, insanlara farklı anlamlar yüklemezse yorulmaz insan.
İnsanlar yorar seni yaptıkları yorgunluk yetmediği gibi beklentileriyle ağırlık yaparlar
Her ikiside fazlasıyla yoruyor.
beklenti yok insanlar daha yorucu
İnsanlar daha çok yoruyor
Beklenti yorar beklemek zordur
her ikisi de çok yoruyor
Beklentiler
İnsanı hiç bir şeye değişmem
Belirsizlikler yorar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?