Eskisi kadar affedici değilim 🤷🏼♀️ Kin tutmaya da vaktim yok, ama kimin ne yaptığını unutmam.

Eskisi kadar affedici değilim 🤷🏼♀️ Kin tutmaya da vaktim yok, ama kimin ne yaptığını unutmam.

Kin tutan biri olmadım hiçbir zaman fakat yapılan hatayı unutmam, unutmuyorum diye bu beni kindar yapmaz sadece temkinli olmamı sağlar. Kindarlık daha farklı insanı içten yıpratır ruhunu emer bence. Yine de bana yapılanları unutmasam da affedici bir yapımda vardır fakat yapılan yanlışın boyutuna göre değişir. Herkes 2. şansı hak etmiyor maalesef. Bazen yapılan bir hata sadece tek kullanımlık oluyor kotası doluyor bendeki.
Haklısın, herkes ikinci şansı hak etmiyo. Ben bazılarının birincisini bile vermiyorum shjs
😅😅
Eskiden kin tutardim. Meğer gerek yokmuş kimseye kin tutacak kadar deger vermiyorum umrumda degil kimse. Bir video gördüm youtubede şu selrnadan oynayan honos konuktu. Dedi ki kin nefret kıskançlık gibi kötü duygular kişiyi zehirler. Sen dedi zehiri kendin içiyorsun başkasının ölmesini bekliyorsun. Zaten kin bana zarar verince bıraktım. Kıskanç değildimdir yani kısksnsam mesela başkasının hayatinın yerine mi geçcen anca kendini kötü hissedersin. Kötü duygular kişiye zarar veriyor en cok gereği yok.
Kolay affederim. Kin tutamayacak kadar üşeniyorum, içimde kin nefret gibi duyguları besleyecek kadar aptal değilim. Hayat kısa, kuşlar uçuyor falan djd
Aynen ya, içimizi pislikle doldurmayalım djfs
Djfj mevla kayıra 🧌
Eskiden dünyanın en merhametli insanıyım diyebiliyordum gönül rahatlığıyla. Şimdi sadece merhametliyim diyorum en lik bir şey kalmadı. Eğer kendimi böyle şartlamazsam sanırım toplu katliama girişebilirim jaksfbajks
Aslında takılmak değil de artık insanların kendi çıkarları için saçma sapan şeyleri bilerek yaptıklarını görmekten sıkıldım. Sürekli affedince sanki affetmen zorunluymuş gibi davranmalarından bıktım. Ve çoğunun merhametimi hak etmediğini düşünüyorum...
Anlıyorum seni, insan zamanla hem daha seçici hem de daha mesafeli oluyor 🌿 Kin tutmak ağır bir yük, o yüzden bunu yapmaman güzel. Ama yaşananları unutmamak ve ders çıkarmak da kendini korumanın bir yolu 🛡️. Önemli olan, geçmişe takılı kalmadan ileride sınırlarını netleştirip huzurunu koruyabilmek. Affetmek bazen kendine yaptığın en büyük iyilik olabilir 👌✨.
Cevap
31Cevap
Konuya ve kişiye göre değişir. Bazı insanları affetmiyorum affetmeyeceğim.
Kinci değilim affederim ama unutmam
Duruma ve kişiye bağlı
Aman ne affetcem yoluma bakarım
kindarda değilim kolay da affetmem ama bir hata gördüğümde ilk insiyatif sağlarım, ikincide suyu ısınır ama sabrederim üçüncüde artık sessizce kaybolmanın vakti gelmiştir asla umursamam ve ortadan kaybolurum karşı taraf kendi varlığını sorgular gercekten var mıyım diye oyle bir gormezlikten gelirim umursamam
Bir kişinin hatalarını her zaman sineğe çekerseniz günün birinde daha büyük hatalar yapar ve önce o x kişisi affedilmeyi hak ediyor mu diye düşünülmeli 🙄
Bana yapılanları affederim ama unutmam. Fakat kin tutmam kinci biri olmak bana göre değil içimi zedeleyecek şeylere vakit ayırmam.
Affetmem ama kinci de değilim. Direkt o kişiyi hayatımın dışına alır o kişinin dünyadaki varlığını unutur giderim.
Aynen. :)
Kin tutmak hem yorucu, hem hâlâ değer verdiğini gösterir.. affetmeyecek kadar da kırılmışsındır. En iyisi yok saymak, görmezden gelmek
Yes beybi
İyi öğlenler beybi sjsj
Hmm yapılanı unutmam ama birazda kinciyimdir. Laf sokmadanda duramam.
Bunu sevdim aynı ben 😅
😂😂
Kimin ne yaptığına bağlı olarak değişir o sessizce intikam dahi alabilirim.
Valla hak edene sayıp söverim kimse kusura bakmasın.
Affetsem de eski beni asla bulamaz, mesafemi korurum.
Evet
Asla unutmam yaptığı şeye göre affı ya da kini olur
Kinci değilim. Affetmem gereken durumları kolayca affederim ama bazı hataları affetmek kendi şahsına hakaret niteliğinde oluyor bu tarz hataları affetmem
Bir insana değer veriyorsam defalar ca affederim .. ama baktım hala aynı, bütün kapıları kapatırım, benim sevgimde nefretimde güzeldir ama nötr duruma geldiysem dönüşü yoktur.
Kin tutmam ama affetmek baska bi durum bence kin tutmam ama affetmemde
Eskiden kolay afderdım ama artık kinciyim öyle hemen afetmıyorun afedemıyorum
Hiç affedici değilim ama kötülüğünü istemem unuturum
Eskisi kadar affedici değilim. Affedilmwyecek şeyleri affetmem.
En sevmediğim huyum nefret etsem de bu huyumdan vazgeçemiyorum inanılmaz kinciyim
Bu yönde kendimi sevmiyorum! Sabır dersen 100 yıl sabredebilirim ama bi an gelir yakarım gemileri, arkama dönüp bakmam bile! Dengesizim dengesiz :P
Direk laf atardım galibiyetim olduğu için surkeli onu düşünüp kin belsemezdim çünkü yendim susup kin tutardim eskiden artık direk yüzüne lafları vurmaya karar verdim
Çok Kinciyim ne ölüne ne ölüme anladın kızçem 💝
Kimin karısı 🙄💝
Kin tutmak bir hastalık, soyutlanmak gerekir sebeb olan herneyse, genelde tuttuğun kinin senden başkasına zararı olmaz
Kinciyim yaa.
Ne kadar kinci olduğumu en yakınlarım tecrübe edip duruyor.
Hele hele sinirlenip öyle kin yüklenmişsem.
affetme konusuna göre değişir durum eğer benim için affedilmeyecek bir konuysa asla affetmem ama hafif bir kırgınlıksa tabi ki affederim
Kinci değilim ama Banada Yanlış Yapana Tavrım Ektedir.🙋🏻♂️
https://www.youtube.com/embed/L38FqMaIPn8Çok değer verdiklerimi evet..
Kin tutmam ama kolay affetmiyorum kızıl perilim
Asla affetmemm kalemi kırdımmı birdaha düzetmem tükürdüğüm ü yalamamm
Kinci değilim ama hatasını da kabul etmeli affetmem için.
Ne yapıldığına bağlı. Bazı hatalar asla affedilmez.
Kinciyim affeder gibi ederim ya da etmem
kolay affederim ama aldatılmak dışında
Konuya göre değişir genelde affediciyim
Kin tutmam ama canımı acıtmışsa affetmem
Asla kin tutmam affederım yumuş kalpliyim
olaya duruma keyfime göre değişir
Kinci değilim sildiysem nötr oluyorum.
Kinci biri değilim 🌸
Sen affetsen ben affetmem.
Kinci değilim affetmem kolay kolay da
Eskiden affederdim ama artık affetmiyorum
Affeder eskisi gibi de asla kalmam
Maalesef kinci biriyim.
çok kinciyim
Umrumda olmaz bal🌸
Unutmam ama sevdiğim kişiyi affederim
Affetmem
Kurt kışı gecirir yedigi ayazi unutmaz...
Kolay affederim ama bir daha görüşmem😎
pusuda beklerim bir sans daha veririm yptıgı anns
Kabahate bağlı bu biraz.
Kolay affederim
boğa burcu olarak kinciyim
Affetmem kin de tutmam umursamam hiç
kinciyim
Affeferim yaw dlkdk
Kolay affederim.
Kin tutacak kadar insanları önemseyemiyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?