Hiçbir şeyden haz ve zevk almadığınız hiçbir şeyin sizi mutlu etmediği bir dönemden geçtiniz mi nasıl atlattınız?

bir sevdiğim yok bir Sevenim yok çalışsam bunalıyorum calismasam bunalıyorum herkes cikarci herkes işi düştüğünde arıyor soruyor bir örnek vermem gerek bir arkadaşım vardı nereye gidersem onu da götürürdüm arabamla iki ay önce araba aldı beni bir kez bile aramadı mesela insanlar neden karaktersiz anlam veremiyorum Bir örnek daha 3 4 ay öncesine kadar bir Sevgilim vardı Aramızda hiçbir tartışma olmadan aile sebebiyle bitti sıkıntı olan şu bir eksiklik veya bir yalnızlık hissetmiyorum üzülmüyorum ama düşünüyorum o kadar değer verdiğim bu kişi bir kalemde nasıl silebildi beni neden aramadı sormadı ben de aramadım ben de sormadım ama ayrılan oydu sonuçta Hiçbir şeyden zevk almıyorum o varken de öyleydi yokken de öyle bir hedefim bir Arzum da kalmadı yok şu arabayı alayım yok şu telefonu alayım hedefim kalmadığından dolayı mı böyleyim bilmiyorum size içimi döktüm umrunda olan olacakmı onu da bilmiyorum şimdi imla kurallarını hatırlatırlar kısacası sıkıldım ve bu buhrandan nasıl çıkacağımı bilmiyorum

Hiçbir şeyden haz ve zevk almadığınız hiçbir şeyin sizi mutlu etmediği bir dönemden geçtiniz mi nasıl atlattınız?