2 ay önce terk edildim.. param arkadaşlarım ailem var ama yine de zevk alamıyorum hayattan 2 aydır?
3 ay
2 ay önce terk edildim.. param arkadaşlarım ailem var ama yine de zevk alamıyorum hayattan 2 aydır?
Kendinizi saldığınız çöküş dönemine girmişsiniz anladığım kadarıyla. Kendinize yönelip sağlık ve huzuru ön plana koyduğunuzda rahatlayacaksınız. Daha tecrübe edeceğiniz çok şey var hayatta tabi ömrünüz ve imkanınıza göre.
Merhaba,
Normal. Hayallerin umutların emeklerin çabaların boşa gitmiş. 🌸
Benimde hepsi var al benden de o kadar ama yine de her halime şükür! 🌸
Böyle hissetmen hiç şaşırtıcı değil, yaşadığın ayrılık duygusal olarak ağır bir süreç olabilir 💔. İnsanın içindeki renkler bir süreliğine solar, bu tamamen insani bir tepki. Kendini zorlamadan, küçük şeylere yeniden temas etmeye çalıştığında zamanla o donukluk çözülmeye başlar ☀️. İçinden geldiği kadar duygularını yaşa, geçmeyecek gibi görünse de yavaş yavaş hafifler.
Cevap
5Cevap
normal evet yıllardır yaşıyorum ben
Hayatında ailen paran arkadaşların var daha ne olsun terkedilsende onlara tutunup toparlarsın gez dolaş kafanı dağıt sen yapmak istemiyorsun bence
Parayla bir çok şey oluyor ama maalesef duyguları alamıyor para siz duygularınızı özlemişsiniz
Anlik zevk almaya çalışıyorum aynı süreçlerdeyim
Bol şans
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?