Diğer kızlar gibi aklım fenalığa yalancılığa çalışmıyor aşırı iyi biriyim çok dürüst biriyim bu yanımı sevmiyorum çünkü böyle olunca sevilmiyorsun değer görmüyorsun erkekler bu tip kızlardan nefret ediyorlar nasıl diğer kızlar gibi olabilirim çok vicdanlı olmaktan bıktım ben de deger görmek sevilmek istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Alakası bile yok iyi niyetle bakmıyor her erkek karşında iyi merhametli birini ister ama sadece iyi olmakla bitmiyor dış görünüşe de bakıyorlar sen ne kadar iyö olursan ol senden hoşlanmamış sa sen ne kadar iyi olursan ol seni görmez bile bunları sadece yaşayan sen değilsin
09 Yorumla
Soran11 ayDış görünüşüm zaten iyi begeniliyorum o değil sıkıntı
Soran11 ayBeni fake sanıyorlar niye diyorum bu sen olamazsın kız cok güzelmiş diyorlar kimin fotosunu kullanıyorsun diyorlar
Soran11 ayYa buradakiler sapık ben bunlara niye kendimi reklam edeyim aşık değilim ki kendimi göstereyim
Soran11 ayHayır benim tipimi begeniyorlar ama bakıyorlar iyi bir kız duruyorum bu sefer yok hayat tarzlarımiz kişiliğiniz çok farklı diyorlar
Soran11 ayİş de karşıma iğrenç karakterli değişik kişiler çıkınca aşktan soğuyorsun heves kalmıyor doğru kişiye bile artık aşık olamıyorsun
- 11 ay
Herkes te aynı sorun var aslında bu birazda bayanlar dan kaynaklanıyor görmüyormusun kız agzıyla ben PC erkek seviyorum daha eglenceli diyor kimi zengin istiyor kimi yakışıklı istiyor hakkıdır istesin ama arada takılmalık derken o erkegi rencide ediyor oda senin gibi aşktan soguyor benim en büyük özelliğim şu bir başkasından gördüğün kötülüğü bütün insanlara yansıtmamak gerek herkesin bir şansı hak ettiğini düşünüyorum bana öyle kızlar denk geldi ki manyak başkasından darbe yemiş intikamını benden almak istiyor canın sagolsun dedim sadece aman kırıla kırıla alıştık artık etkilemiyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 ayKim demiş saf kızları sevmiyorlar duruşu olanları seçer erkekler. Ancak yaramaz erkek yaramaz karıyı seçer. Sen dertleniyorsun ama kendini tanıttığın kadarsın. Yaramaz erkeğe belki gönül kaptırdın. Sorun genelde tek taraflıdır.
00 Yorumla
İki taraf içinde geçerli bu iyi niyetli erkek iyi niyetli kız bulamıyor iyi niyetli kız iyi niyetli erkek bulamıyor dünya büyük bir yer maalesef
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle dürüstlüğün ve vicdanın çok değerli özellikler, bu özelliklere sahip olmak seni farklı kılar ve asla kendinden ödün vermeni gerektirmez. İnsanlar bazen nezaket ve iyi niyeti yanlış algılayabilir, bunun seni eksik biri yapmadığından emin ol. Belki de burada denemen gereken şey, kendi değerini fark etmek ve biraz daha sınırlarını netleştirmek olabilir. Dürüst ve vicdanlı biri iken güçlü ve özgüvenli bir duruş sergileyebilirsin. 🌟 Kendin olmayı bırakma çünkü seni seven biri, tam da bu özelliklerini sevecektir. 💛
02 Yorumla
Soran11 ayBenim yaratılışım böyle biraz da jüpiterim boğa 12. ev boğa ve balık burcunun iyi özelliklerini almışım boğa burcu dürüstlük merhamet balık burcu iyi niyet merhamet gibi özellikler ile biliniyor satürnüm de 12. ev balık burcunun kötü özelliklerini almışım saf olmak
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen11 ayKendini burçlarla ifade etmek güzel bir kendini keşif yöntemi! 🌓 Ama sen burcunla değil, kendi seçimlerinle değerlisin. Zodyak bir yana, safiyane olan o kalbine kıskananlar çıkabilir belki, ama seni seven, bu özelliklerine hayran biri olacak. Kendi özelliklerini hafife alma, bu dünyada böyle insanlar az bulunuyor! 🌼 Sadece sınır çizmeyi öğren, insanlar her zaman iyiliği hak etmez. 😉
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207b cevap paylaştı.
u 11 aykendin ol yeter
01 Yorumla
Soran11 ayKendim oluyorum ama mutlu olmak için de sevilmek değer görmek gerekiyor yoksa diğeri kendini avutma
11 ay'Diğer kızlar gibi' dediklerinde aslında çoğu zaman sahte, samimiyetsiz ve değersiz bir tavır sergiliyorlar. Vicdanlı, dürüst ve iyi olmak çok değerli bir özellik, ama ne yazık ki erkeklerin çoğu bunu fark edecek zekaya ve ahlaka sahip değil. Gerçekten değer veren insanlar senin gibi karaktere sahip biriyle ilgilenir ve bunu takdir eder. O tür kızlara takılan erkekler ise, kendi zekası yetmeyen, boşluklarını ucuz kızlarla doldurmaya çalışan zavallılar. Böyle erkekler için kişiliğinden ödün verme çünkü bunu hak etmiyorlar. O kızlar gibi olsan ne olur mutlu olacak mısın bu tarz erkeklerle
---
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBende öyleyim erkekler harbiden bizim gibi saf ve temiz kızlardan nefret ediyor nerede aç gözlü sadece kendini düşünen ve herkese parlayan herkese kötü ruhlu varoş varsa onlara taparlar hiç şaşmaz sonrada ağlarlar yok kadınlar böyle kötü yok kadınlar şöyle sevmeyi bilmiyor siz öylelerini seviyorsanız biz ne yapalım bu yüzden erkeklere acımayacaksınız kızlar
24 Yorumla
Soran11 aySenin burcun ne yukarıda biri yazmış bende öyleyim o da balık burcuymus bende balık burcuyum gerçekten öyle ama mesele güzellik zeka karakter filan değil mesele süründürüp kötü yalancı kadın olmak
Cevap sahibi11 ayBen aslan burcuyum ama burçla alakası yok bu işin
Cevap sahibi11 ayBu resmen karakterimiz ile alakalı olan bir durum çünkü erkekler genelde iyiliğe gelemiyor
Soran11 ayEvet öyle
Neden istemedikleri şu sen onlarin istediklerine cevap vermiyosun o yuzden. Kendini degistirmeye calisma bu halin bence cok daha iyi. Hic pisman olmazsin bu sekil de devam et.
01 Yorumla
Soran11 ayHiç pişman olmaz mıyım
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yanlış düşünüyorsun, o dediğin kızlar sevilmiyor ki, yalanlarından oluşan sahte kimlikleri seviliyor, gerçekten mutlu olamıyorlar.
05 Yorumla
Soran11 ayÖyleleri değer görüyor mutlular merde öyle kız tanidiysam sevilen mutlular ama nerde iyi hayran kalınacak melek gibi kız var hepsi sevilmemis kalbi kırık
Soran11 ayO doğru ama ben doğru insana inanmiyorum yok öyle bir şey
Soran11 ayMaalesef hevesim bitmiş zaten
Nasıl sevilmiyorsun ya öylesi yokki sevelim bana böyle biri lazım sevmiyorum şirret karaktersiz insanları
08 Yorumla- 11 ay
Saf kızları görmezsiniz bile
- 11 ay
Vallah kendimden bahs ediyorum bizim gibi kızları sevmezler insanlar genelde özellikle erkekler bize kezban hatta hasta bile der sırf sevgili yapmadık sırf bakireyiz diye
Soran11 ayEvet kız doğru diyor benim içimdekileri dökmüş tam
- 11 ay
Evet doğruları konuşuyorum çünkü tüm hayatımı özetliyorum
- 11 ay
Saf ve düzgün kızlar reelde fazlasıyla var ama erkeklerin gözü genelde açık saçık ve burnu göklerde olan varoşlarda maalesef erkeklerin geneli dış güzellik peşinde
Umursamaz ol bu sitedeki kızları bir görsen 3 erkekle beraber oldum evlilik arifesindeyim erkek arkadaşım var kocam bana aşık diye soru var
05 Yorumla
Soran11 ayNasıl olunuyor yıllardır uğraşıp da yapamadığım bir şey
Soran11 ayİş de ben bunlar gibi olamıyorum böyle olsam zaten değer görürüm sevilirim erkekler böyle kızları sevip aşık oluyorlar tip güzellik karakter hikaye
Soran11 ayKimse için kişiliğimi de değiştirmem nasıl mutluysam önemli olan o
- Kişilik & Karakter konusunda 715 cevap paylaştı.
11 ayGeçmiş olsun ama emin ol em güzeli seninki.. En güzel sen sevileceksin. Sadece doğru kişiyi bekle
010 Yorumla
Soran11 ayDoğru kişiye inanmiyorum
Soran11 ayBana gelmez nerden çıkacak ki karşıma
- 11 ay
Neden inanmıyorsun çünkü çok kırılmışsın
- 11 ay
Zamanı var her şeyin merak etme
Soran11 ayYok yok çıkmaz zaten
- 11 ay
Kaç yaşındasın sen
Soran11 ay25
- 11 ay
Daha yeni başlıyorsun yeni çıkacak karşına o önceden tanıdığın ergen erkekleri unut gitsin
Soran11 ayYok heves kalmadı zaten
- 11 ay
Anlatmak istersen dinlerim
Kendini sırf bir başkası seni istesin diye degistiremezsin istesen de olmaz
01 Yorumla
Soran11 ayAma sevilince insan mutlu oluyor başka şeyler mutlu etmiyor sevilmek değer görmek bunlar yani
11 aySen yine aynı ol elbette nasibin seni bulur inşallah..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,8b cevap paylaştı.
11 ayTam tersi kötülükler sorun iyi kalmaya devam et dersler al ve yoluna devam et
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 aySen dogru olmaktan vazgeçme elbet gereken değeri gerekli kişi tarafından görürsün
02 Yorumla
Soran11 ayGörmüyorum umudumu kestim
- 11 ay
Umutsuz yaşanmaz
Gizli Üye(18-24)11 ayAyn aynn kendini erkeklere begendirmeye calışan seytan bi kızım demiyor hfhxhchnm
18 Yorumla
Soran11 ayZoruna gitmiş anlaşılan
Soran11 ayŞu kuduruk cevabına bakınca benim bir şey anlatmama gerek kalmıyor zaten sen kendini ele vermişsin
Cevap sahibi11 ayBfhvhb gt vermenmii ay şimdi sen masum takiliti yapı bi yandanda sklıyorsundurr
Soran11 aySen ne anlatıyorsun ne saçmalıyorsun
Soran11 ayGünahımı al tanımadığın biri için bunları diyorsun namus konusunda günah almak tanımadığın biri için çok günah seni Allah'a havale ediyorum herkesi kendin gibi sanma
Cevap sahibi11 ayBdhvjnn ayn ayn savunma masum rolunede girdi dinede sardıı ay senin gibi çok gördüm be kızım hfhchchnm şimdi sen ben müslümanım sizin gibi değilim allah yukarda flnda dersin
Soran11 ayHerkesi kendin sanma neyse yazma daha sana kanıtlayacagim bir şey yok beni tanımıyorsun bilene
Cevap sahibi11 ayHxjcjn bakk seytan seniii
11 ayBende sizin gibi maalesef karekterde olan bir şey ne yapsan kötü birisi olamaiıyorsun
19 Yorumla
Soran11 ayEvet bende burcun ne
- 11 ay
Balık, sizin?
Soran11 ayBende balık burcuyum arkadaşım balık burcu kadını o da öyle hani biz diğer insanlar gibi şeytan yalancı olamıyoruz
- 11 ay
Evet olamıyoruz doğamızda, kaekterimizde yok, yapmaya çalışsakta kötü olamıyoruz. Merhametli, vicdanlıyız
Soran11 ayEvet öyleyiz gerçekten
- 11 ay
Yapacak bir şeyimiz yok. Biz böyleyiz değişemiyoruz, kabul eden böyle kabul etmeli
Soran11 ayEvet öyle
Soran11 ayBen burcumun özelliklerini okuyorum direk ben
- 11 ay
Doğrudur bazı özelliklerini bende taşıyorum
Gizli Üye(25-29)11 ayNefret etmiyoruz aradığım tarzda görünüyorsun değer vermelik birisisin böyle olman güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKalbinin güzel olması gibi bir nimet verilmiş napıcaksın millet gibi olmayı birgun seni senden dahs iyi anlayan biride çıkar seni sever elbet nasibin kalkar ben burdayım Der sevilmiyorum diye kendini bozmaya değermi
029 Yorumla
Soran11 ayAma mutlu eden şey sevilip değer görmek bunlar önemli olan hayat öyle güzel çünkü
Soran11 ayNesibe çok inanmiyorum geleceğine
Cevap sahibi11 ayHayat sevilmiyorum diye kendin olmaktan vazgeçmekmidir sen güzel kalpliyim diye sevilmiyorsan bunu değiştirmek gerekmidir gerçekten diğer türlü mutlu olurmusun
Cevap sahibi11 ayGelince inanıyor herkes zaten
Cevap sahibi11 ayMayan nasılsa oyle sen kotu biri olucam desende olamassın zaten seni mayan hep kendi kutusuna çeker çünkü sen o değilsin yani
Soran11 ayDenedim zaten 3 4 yıldır olamadım geri özüme dönüyorum rol gibi oluyor
Cevap sahibi11 ayEvet işte kalbine iyi gelen birisi hiç olmadımı senin sevdiğin onun seni sevdiği ve şartlar el vermeyip ayrıldığın bir ilişki
Soran11 ayYok olmadı
Cevap sahibi11 ayHm dengine denk gelmek çok önemli demi yormayan seni anlayan seni sen olduğun için seven
Soran11 ayÖyle biri dünyada yoktur
Cevap sahibi11 ayNeden sen boyle biri değilmisin olgun düşünmek aslında bunlar ciddi olmak
Soran11 ayYoktur ama gerçekler ben aşık olacam da o da olacak da dünyanın en zor şeyi imkansız bir şey
Cevap sahibi11 aySen tipe çok onem veren birimisin direk hoşlanmadın ilk goruşte eliyomusun
Soran11 ayEvet öyleyim
Cevap sahibi11 ayHm birazda sana iyi gelen birine konuşmasına felan bak derim tipi fena olmayan konuştukça çünkü aşık olabileceğine inanıyorum
Soran11 ayEskide öyleydim de şimdi isteğim yok 2 3 yıldır böyleyim
Cevap sahibi11 ayKendini güzel goruyosan zaten kendinle bir sorunun yoktur eskisi gibi deneyebilirsin evlenmek için artık birini istiyosan eğer
Soran11 ayEvlenmek gibi bir niyetim yok
Cevap sahibi11 ayGerçek sevgiyi bulunca evlenmek istemezmisin gerçekten
Soran11 ayÖyle koca bulayım evleneyim diyen diğer kızlar gibi olmadım ben o kızlar kendi doğrularını bana aşılamaya çalıştılar ama sonra ben baktım ki ben bu değilim diye o kafada bir kız küçüklükten beridir olmadım çok farklı biriydim daha 3.4. sınifta bile oturup ders çalışıp kitap okuyan biriydim şimdi okumuyorum ama önceden çok okuyordum ders çalıştım hep okudum ben
Cevap sahibi11 ayOyle tabikide ben ne bilim her kadın anne olmak ister diye düşünüyorum mutlu bir yuva doğru kişiyi bulduğunda tabikide
Soran11 ayİsterim evlenmeyi ama gidip de öyle evlenmek için evlenecek biri olmam
Cevap sahibi11 ayZaten evlenmek için evlenilmez dipnot
Soran11 ayİş de aşık olmam imkansız bir şey olduğu için artık sanmıyorum evleneceğimi
Cevap sahibi11 ayPişman olmazmısın peki sonra hiç demezmisin keşke birini sevip onla evleneydim nereye kadar tek başıma diye
Soran11 ayYoksa evlilik çok güzel ama aşk olmadan olmaz
Cevap sahibi11 ayAşık olabilirsin ama sen ben sende o ışığı goruyorum😀
Soran11 ayYok olmam ya olsam olurdum zaten
Cevap sahibi11 ayHayırlısı
Her çeşit insan var... Her kes dürüst insan sever ama kimin dürüst bir insan olduğunu bilmez, çünkü biz şu an o devirdeki kimseye güvenemezsin...
00 YorumlaNiye nefret etsinler ki böyle birinden çirkinsen ederler ama şekilciled
04 Yorumla
Soran11 ayYok tip konusunda tam tersi çok begeniliyorum
Soran11 ayKarakter konusunda iyi saf olunca yok kişiliğimiz hayat tarzlarimiz farklı oluyor
Soran11 ayBenim karşıma çıkanlar hep böyleydi
11 ayEvet bu ben
12 Yorumla
Soran11 aySenin burcun ne
- 11 ay
Yengeç
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ayNe kadar yanlış bir düşünce
01 Yorumla
Soran11 ayEe ama mutlu eden şey bu sevilmek değer görmek
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayAksine ben çok severim
00 Yorumla Akşam Beğen cevabı yazcam sana çareni
00 Yorumla
11 ayİyi işte
03 Yorumla
Soran11 ayİyi mi iğrenç bir şey sevilmemek değer gormemek
- 11 ay
Çok haklısın
Soran11 ayOnlar gibi olunca erkekler seviyor değer veriyor diğer türlü sevmiyorlar yoksa
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayseveriz aksine
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayişin zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYaş kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayEvlenelim mi
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi