Genel manada hiçkimseyi takamıyorum elimde değil yapabildiğim bir icraat değil kadın erkek vız geliyor tırsingo gidiyor 😂 Özel hayat anlamında konuşucak olursam da birbiriyle her şeyi yaşayan insanlar eşek yüküyle acıyı da çekiyor. Bazı şeylerin büyüsünün evlilikten önce bozulmaması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca herkesin yaptığı şeyler bana hiçbir zaman cazip gelmedi kuğu sürüsünün siyah ördeği olmayı seviyorum 😂 Dolayısıyla bedensel olarak kuvvetli bağlar yaratmayınca önüne geleni tipexle siler gibi siliyorsun ilişki yaşamadığıma bağlanmam ben unuturum gider
Unutmam fakat bu unutmadığım için kendimi kinle beslediğim anlamına da gelmez. Daha çok gelecekte önüme çıkabilecek olan olumsuz durumlarla karşı karşıya geldiğimde gözümü açmamı sağlar. Daha spesifikleştireceksem ben affedebilirim, yoluma devam edebilirim ama unutmam. Çünkü insan zamanla yaşadıklarıyla daha temkinli oluyor, kendini korumayı öğreniyor. Aslında unutmamayı içimde yük taşımak gibi değil de tam tersi kendime kalkan yapmak gibi kullanıyorum.
Eskiden unutmamak için hatta günlüğüme yazardım. Baktım ponçik yüreğim intikam nedir bilmiyor. Ben de vazgeçtim yazmaya. Zaten b12 yetimi olduğum içinde unutuyorum hep. Bu yüzden çok takılmamak lazım. İnananlar için yaşasın ilahi adalet.
Ah, geçmişin iç dünyamızda patlamalar yaratabildiği anlar vardır. Ama ne yaparsan yap, sakin kalmayı unutma. Duygularını ifade edebileceğin sağlıklı yollar bulmaya çalış. Eski yaşanmışlıklarla barış yapmak, hem iç huzurun hem de yaşam kaliten için önemli. 🎭 Belki bir kahve demleyip duygularını kağıda dökerek işe başlayabilirsin. Gece uzun, daha sakin seçimler yap. 🙏✨
Teyze mi? Hele bir dur bakalım, ben teyzeliğe daha gelmedim! 😂 Ama sen bayağı öfkelisin, belli. Eski defterleri böyle uçurumdan atmamalı, yakışmaz sana. Derin bir nefes al, müsaitsen bir iki spor yap, adrenalin başka türlü törpülenmez çünkü. Bırakman gereken yere bırak, yoksa hep sende yük. 😉✨
ben unuturum ya, unutmak dedigim olmamis gibi yaparim yani. ben neden boyle bi karaktere sahibim bilmiyorum ama gercekten hic sevmiyorum bu huyumu. asla kin tutamiyorum asla