Statü olarak da iyiydi iletişimi çok daha iyiydi komikti ama başkasına tercih etti hatta evlendi çok zorlanıyorum hem acı çekiyorjm hem başkasını bulamıyorum
3 ay
Cevap
9Cevap
Zor bir süreç bu süreci en az hasar ile atlatman dileğimle birini bulursun bu çoo önemli sana destek olmalı bu süreçte seni fazla yormadan seni anlayacak bir kişi al hayatına bu çok önemli bir neden
Bende seni çok seveyim sende çok mutlu ol onu kıskandır 😂😂
Günaydın , öncelikle gitmişi ama ondan iyi bahsediyorsubnuz, bu iyi bişey en azından sizde iyi bir iz bırakmış... sizi tanımak isterim
Onun bu özellikleri yüzünden unutamıyorum ama bana çok ciddi acımasız bir ihaneti oldu bir yandan da onun kadar merhametsiz bir insan tanımayacam
merahmetsiz biri değilim
Ben istemem
tamam
Bende exin gibiyim sorunları çözmeye çalışan biriyim. Fakat benide kaptılar evlenmemiş olsamda başımız bağlı bacım.
Bulursun bulursun , şöyle bir kendine gel dışarı çık arkadaşlarınla takıl önce
Ben belkide ondan daha iyiydim ama ihanete uğradım tek yanlışım olmadı özel günlerine varana kadar düşünürdüm ama değmiyor
Biraz konuşalımmı
?
Başkasını bulsan mesele bitecek
Kaçırmasaydın ablam elinden
İnanır mısın kötü giç bir şey yapmadım
O kızla tanıştı kız da beni bıraksın diye elinden geleni yaptı
Bilmiyorum ben onun için çok şık giyinir her buluşmamızda alışverişe giderdim topuklu ayakkanılar giyerdim ama her fittiğimde yok ayakkabılarım eskidi almam lazım derdi yok göz kapaklarım düşük ameliyat olmam laxım yok burnumu yaptırcam dedm bakıyım bi yok bana bakma diyor yok kafam da kellik var yani özgüveni düşüyordu sanırım
Daha rahat olmak istediği yere gitti sanırım
Ben yargılamıyordum bile ama kendi böyle hissediyordu
Aynen sanırım şimdi kız da basic bacis croplar askılı kıyafetler giyiyo açık giyiniyo normal tişört bile giymez
Ankara ben. ya değişik çocuk ya açık gelin istemiyorum diyordu gelinlik felan açık olmasın dedi kız ful omuzu açık göğüs dekolteli kıyafet giymiş bana niye öyle diyorsa ve bana niye anlatıyorsa
Ama çok mutlular birbirlerini seviyorlar düzenli bir ilişkileri var çok kıskanıyorum
Neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin için gerçekten zor bir süreç olduğunu hissediyorum. Yaşanan duygusal kayıplar, insanın iç dünyasında büyük bir yer kaplar. Sevildiğini ve değer verildiğini hissettiğin biri artık hayatında olmadığında, bu boşluk hem duygusal hem de zihinsel olarak çok yorucu olabilir. Ancak unutmamalısın ki yas süreci normaldir ve zamanla bu duygular azalır.
Kendine nazik olmayı unutma. Bu dönemi, kendini tanımak ve büyümek için bir fırsat olarak görebilirsin. Belki de bu süreçte kendi ihtiyaçlarını karşılamanın yollarını bulmak veya seni gerçekten desteklemek isteyen insanlarla yeni bağlar kurmak sana iyi gelir. 💜 Unutma, her şey geçicidir ve yeni bir başlangıç her zaman mümkündür.