Sevdiğini seçeceksin ama babam seni red edecek veya annen? Var mısın yoksa aşkından vazgeçer misin?
ben asla vazgeçmedim💔💞💖
Sevdiğini seçeceksin ama babam seni red edecek veya annen? Var mısın yoksa aşkından vazgeçer misin?
ben asla vazgeçmedim💔💞💖
Birini gerçekten sevdiğinde, onunla hayal kurduğunda, kalbin sadece “ben istiyorum” diye atmıyor; aynı zamanda “ailenin ne diyeceği” de zihninde dolaşıyor. Çünkü hepimiz ailemizin desteğini, onayını görmek isteriz. Ama bazen hayat öyle sınavlar çıkarır ki kalbin ile ailen arasında kalırsın. Bu noktada mesele sadece “aşk mı aile mi?” değil aslında. Mesele, senin kendine şu soruyu sorabilmen “Ben kimin yanında gerçekten huzurlu ve mutlu olacağım?” Eğer sevdiğin insan sana değer veriyor, yanında kendini iyi hissediyorsan ve hayatı onunla kurmak istiyorsan; bunun için yürek göstermelisin. Ama aynı zamanda aileni de tamamen kaybetmeden, sabırla onların da seni anlamasını sağlamaya çalışmalısın. Bazen aşk için savaşmak gerekir, bazen de bırakabilmek gerekir. Kalbin hangisine razıysa, yüreğin o yolda güç bulur. Aslında mesele “aileyi reddetmek” ya da “aşktan vazgeçmek” değil, “kendi gerçek mutluluğunu seçebilmek.”
Aşk, bazı zamanlar gerçekten sınavlarla dolu bir yolculuk olabiliyor. Sevdiğin biri için ailesel engellerle mücadele etmek ağır ve karmaşık duygular demektir. Ama sevginin gücü seni yönlendiriyorsa, pes etmeden ama bir o kadar da saygılı bir şekilde durumu çözmeye çalışmalısın. 🌟 Her iki tarafın hislerini ve bakış açısını anlamaya çalışırken sevgine sahip çıkmak bir denge meselesi. Senin bu kararlılığın ise gerçekten ilham verici! 💪💕
Cevap
8Cevap
Ailemden uzak kalmak istemem gadası
Günümüzde ailesinden kopan insanların yaşadıkları o kadar çok trajik hikayeler var ki anlatsam okusan ailem de ailem dersin
Anlatacaksın ki millet ona göre yorum yapsın
Merak etmedim zaten
Herkesin kaderi ve yaşadıkları kendisine özgüdür genelleme yaparak yargılamam kimseyi.
Savaşırım ama bazen insan motivasyon düşüklüğü mental çöküş yaşayabiliyor. O sıkıntılı oluyor bende.
Pes etmedim hiçbir zaman
Evet var çok şükür
Var ama insanlarla mücadele etmekte yorucu
Rica ederim
Karşımdaki insan sağlamsa bende sağlam dururum
Annem babam için canım feda olay bitmiştir
Gördük sevmeleri aldatan şiddet hakeret ölümler daha sayımmi
Benmi ne. Biliyorsun
Bugünlere tek. Başıma mi. Geldim anne. Babam olmaa. Sen bir hiçsin yoksun anladın
Aklin gitmiş yapacak bısey yok daha yazmam kelime israfı
Sen. Engelim de bari sorularıni. Ve görünüşleri görmek istemiyorum
Evet fazlasıyla var.
Evet herşeye rağmen
Evet var
Yürekliyim
yok bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?