herkesin ikinci şansı hakettiğini düşünüyor musunuz?

Benim hayatımda ikinci şans diye bir şey yok.
herkesin ikinci şansı hakettiğini düşünüyor musunuz?

Benim hayatımda ikinci şans diye bir şey yok.
Yaptığı hataya bağlı biraz , ufak tefek bir hata ise tolerans gösteririm hemen affederim uzatmam konuyu ama yalan ve ihanet olursa hemen mesafe koyarım
Bu çok radikal bir karar. Aynı durumu tekrar yaşayıp kişide travma bile yaratabilir. O yüzden üzerinde çok düşünülmeli. Eğer ki incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden kaynaklı sıkıntılarsa verilebilir.
Bence ikinci şans konusu tamamen duruma ve kişiye bağlı bir şey. Eğer sana gerçekten zarar veren, güvenini kıran ya da değişmeye dair bir çaba göstermeyen birisi varsa, ikinci şansı düşünmek bile sana zarar verebilir. Ama küçük hatalar, yanlış anlaşılmalar ya da pişmanlık barındıran durumlarda ikinci şans bazen güzel sonuçlar doğurabiliyor. Kalbin ve mantığın sana bir cevap verir aslında. 🌟💕
Cevap
24Cevap
Herşeyin ikincisi kaybetmektir. Beni yaratan bile bana o şansı vermiyor öldükten sonra hataları düzeltmek için kimse geri gelmiyor
Ben verdim. İkiyi de üçü de verdim. İyi niyetimden ve değer verişimden. Sonu gelmiyor ama. Şanslar arka arkaya veriliyor.
Verdim de ne oldu değışen bir sey olmadi defolsun gitsin artik nankör insan değişmez be canım. Kaç senelik arkadasımdı durduk yere engelledi beni neymiş baska kankamdan kıskanmış ergen sanki😅
Hata için ise verilir.
Yanlış ise nokta koyarım.
Çünkü insan ilk önce kendine saygı duymalı , kendini sevmeli.
Verilmez, bir hatayı bir kere yapan bin kere daha yapar.
Verilenlerden çıkan dersle ailede olsa sevdiği kişide bi kere bıçaklayan bir defa daha yapar o yüzden 1 şans yeterli
Vermem o şansı versemde artık o kişiyi eskisi kadar önemsemem.
Her insan ikinci bir şansı hak eder, çünkü hatasız kul olmaz...
Kimse bana ikinci şans vermez onu bir şekilde alırım
Konu ve kişiye göre değişir ama bence hayır artık verilmemeli
10. şansı verdiğim bile oldu, bilseydim 2. şansı bile vermezdim.
Hayat bize hatalarımızı düzeltmemiz için ikinci bir şans verdimiki biz insalara verelim
Duruma ve kişiye göre değişir. Ancak bazen bir hata tüm doğruları da götürebilir.
Hayır kesinlikle.
Verme huylu huyundan suylu suyundan vaz geçmez benimkiler in hepsi kötü sonuçlandı
Eğer güven tamamen kırılmamışsa ikinci şans verilir.
Çok seversem veririm.
Birincisini naaapmış?
Yaptığı şeye bağlı
yanlış yapan bi daha yapar şans verilmemeli
hayır engel sonsuza kadardır
Verilir ama iç rahat etmez
Kimse ikinci bi şansı haketmiyor
Hayır kesinlikle
Ne yaptığına bağlı
Denenmişi aptallar tekrar dener
öyle bir dünya yok
verilebilir