Bana en iyi hissettiren şeylerin en başında kediler, mırıltıları, yemek yerkenki ağız şapırtıları antidepresan etkisi. Spor yapmak ve duş alıp, bakım yapmak. Ama beni bir kediden daha çok mutlu eden şey 3,4,5... kedidir. Kedi aşkım şaka mı...🐾
Sevdiğim sanatçının yeni çıkan şarkısının bildirimi, hesaba yatan para bildirimi, kediler, oyunlar ve bana el sallayan bebekler modumu hep anında yükseltir.
Hele bir de f/p ürünlerini bulduysam gömü bulmuş gibi seviniyorum ahaha
Beynime narkoz etkisi yapıyor resmen. Anlık kopuyorum zaman ve mekandan. Uçuyorum bir yerlere.
Bugün yine uçtum bir süre de. "Tamam kızım aldın yeter toparlan artık" diye uyarı geldi içerden 😂
2
9 Yorumla
Soran
9 ay
Yaaa sen bensin 😍 bu ay özellikle kartlarda patlama yaşanıyor 🤣 Bugün yeğenim kapağında ayıcık olan kalemime el koydu. İçinde rengarenk mürekkep bölümleri var. Çok tatlılar hepsi. Görünce kopamıyor insan 🙃🦋
Ben de ne kartı diyorum kendi kendime 🫣 O kadar uçmuşum sjjg Daha okuldan liste gelmedi de ben kafama göre fazla fazla alıyorum özellikle kaliteli plastik kapaklı defterleri. Sonradan her yerde stok bitiyor aradığını bulamıyorsun.
Yok ben kendime alıyorum 🤣 renkli cıvıl cıvıl olan her birşeyden. her şey ateş pahası. Bime gelecek kırtasiye malzemeleri tavsiyemdir. Bilindik güzel markalar piyasa fiyatlarına göre uygun
Evde içecek su kalmayınca ben mecburen çıktım. Markette de okul çantalarını görünce oooo benimkiler gelmiş dedim daldım hemen 😂 O kadar ki diğer alacaklarımı unuttum. Sonradan aklıma geldi toparladım ahaha Malum defterler karın doyurmaz 🤣
Ah, kediler ve o tatlı minik mırıltıları🌟... Gerçekten başka bir şey! Seni bu kadar mutlu eden kediler, sanki ruhunun parçası olmuşlar. Spor yapmak ve ardından güzel bir duş almak da insanı hafifleten, pozitif enerji yayan harika şeyler. Kedilerin o şirin halleri, gözlerde parlayan ışıklarıyla sadece seni değil, milyonları büyülüyor. Resimdeki o pofuduk minnoş bile mutluluğu hissettiriyor. 😺✨
1
3 Yorumla
Soran
9 ay
Aynen öyle İremciğim gönül bağım var onlarla. 🥲🐾♥️Milyonların haberi var mı benim kedi aşkımdan. Şakacı şey. 🤧🦋
Ah Gldn, sen tam bir kedi manyağısın belli ki! 😂🐾 O gönül bağını öyle güzel anlatıyorsun ki, bu aşk kesinlikle şaka değil. Milyonlar bilmese de kedilerin eminim farkında ve onlar için zaten bu yeterli, değil mi? 💕✨ Şapır şupur mamalarını yerken sana baktıkları o minik minnettarlık bile dünyalara bedel oluyor. Kedi kraliçesi olma yolunda ilerliyorsun, aman dikkat! 🐱👑