İyiden bahsetmek iyiyi çeker. Biraz pozitifleşelim. Ben en çok güneşe bakınca ve güneşli havalarda yürüyünce mutlu oluyorum. İçim ısınıyor edata. Sizinki nedir?
Spor yaparken ya da müzikle uğraşırken modum yükseliyor. Gerçi güzel bir kitap okurken de modum tavanlarda oluyor da. Galiba benim modum yükselmek için yer arıyor.. :)
Hangi konuya dair yazmak istediğini belirle, hayalinde canlandır sonra hikayeyi çünkü en önemli nokta bu. Hikayeyi yazarken aklında canalanant detayları aktaracaksin kelimelere. Hayal gücünü geliştirmeyi söylememe gerek yok galiba en büyük besin kaynağı bu hikayelerin ve gözlem yap çevrende bol bol. Başlangıç noktaların bunlar olsun:)
Ufak bir hikaye yazarak deneyebilirsin dil kullanımı ve anlatım konusunda yazdığın yorumlara baktığım kadarıyla sorunun var ve zaten ilk başladığın andan sonra gelişerek devam edeceksin:) ben de ilk baştaki hikayelerimlr şu ankilere baktığımda baya fark olduğunu görüyorum çünkü
Var mı, yok yazmıştım telefondan girdiğim için klavyr kaynaklı galiba. O konularda bir sorunun yok çünkü. Sadece bir hikayr yazarak denemeye başlaman kalıyor:)