Eskiden kolay olmazdı ama insan o kadar çok acı yaşayınca artık alışıyor desem yanlış olur hissizleşiyor daha doğru bir kelime olur sanırım bu durumun içinde...

Eskiden kolay olmazdı ama insan o kadar çok acı yaşayınca artık alışıyor desem yanlış olur hissizleşiyor daha doğru bir kelime olur sanırım bu durumun içinde...

Üzüldüğüm zaman kendimi kolay toparlamak için elimden geleni yaparım her şeyden önce bir müddet yalnız kalmak kafamı dinlemek benim için daha da iyi olur
Yalnız kalmak insana bence hep iyi hissettiriyor
Evet
Pek kolay olmuyor, bazen içimde fırtınalar kopuyor ama insanlar gayet mutluyum sanıyor. Sanırım en sevdiğim özelliklerimden biri de her şeye rağmen gülebiliyor olmam.
Evet kesinlikle. Bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum. Çabuk toparlar ve hayatıma devam ederim 🙂
Teşekkür ederim :)
Toparlarım evet eskiden çok zor oluyor du şimdi daha çabuk atlatıyorum
Üzüntüyle başa çıkmak gerçekten zamanla şekil değiştirebiliyor. Hissizleşmek, aslında bir çeşit savunma mekanizması, kendini koruma hali. Ama bu her zaman iyi bir şey değil çünkü duyguları bastırdıkça bir yerde birikme ihtimalleri vardır. Kendine daha şefkatli davranmayı dene, bazen hissetmek de iyileşmenin bir parçasıdır. Yalnız olmadığını bilmek de sana iyi gelebilir. 💙
Cevap
28Cevap
Duruma, olaya göre değişiyor. Baazen kolay, bazen zor.
Konuya göre de değişiyor tabi ama genelde evet, pozitif biriyim
1 günümü aliyor oyleki kapatıyorum perdeleri gündüz bile yataktan çıkmıyorum
Bizim üzüntümüz oynak bir şarkıya bakar djfs
Kolay kolay üzülmem ama üzülürsem de sebebinin ne olduğuna göre toparlanırım.
Anlık olarak üzülürüm sonra aklıma komik kedi videoları geliyor geçiyor 😃
Evet çabuk toparlarım kendimi...
Hayatıma bakıyorum yaşam şartlarıma bakıyorum benden daha kötü konumda olan insanları düşünüyorum sonra boş ver hadi gidip birşeyler al ya da ye diyorum gadası🙃
üzülmem pek dostum
En iyisi dostum
Yakın çevrem daha iyi bilir dertlenme sürem en fazla bu kadar
https://youtube.com/shorts/1bJCcm6trwU?si=sfteZdTweAXUpPGYNeye ne kadar üzüldüğüme bağlı bir durum. Bazen 5 dakika sonra unutur giderim, bazen de saatlerce sürebilir (gerçi ruh hâlim çabuk değişiyor saatlerce aynı ağlak durumda kalamam sıkılırım)😅
Çözüm odaklı olduğum için meseleyi çözerim evelAllah.
Maalesef kolay toparlayamıyorum geceden beri çok kötüyüm ve mutsuzum keşke diğerleri gibi kolay toparlanabilsem
Görsel Generation War dizisindendi, değil mi? 🙂
Olayın büyüklüğüne göre değişiyor ama son zamanlarda çok zorlanıyorum toparlanmakta
Eskiden daha kolaydı benim için şimdi daha zor yaş aldıkça daha mı derin hissediyoruz acaba bilemedim.
İnsan dayanamıyor belli bir yerden sonra
Hem evet hem hayır ne kadar kararsız bir cümle...
Toparlarım mecbur hayat devam ediyor işim de evimde verimli olmam şart
Üzüldügüm şey düzelmiyor ki ben konuyu uzatıp yas tutup birilerine yansıtınca
Hemen şey açıyorum şeker kız candy bir de nerde yedin paraları
Bu konuda pek başarılı değilim, daha çok sessizleşiyorum.
Üzüldüğümüz konulara bağlı olarak değişir. Bazı konu vardır ki üzülürsün sonra üzüldüğüne üzülürsün. Bazı konu da vardır ki ölüm gibi bir ömür çıkmaz acısı içinden
Diğerleri geçti yahu bu da geçer deyip hissetmek yerine bosvermeyi seçiyor insan. Belki doğru değil ama her acıya da aynı tepkiyi verirsek daha zararlı da olabilir
Başta baya bi kötü hissederim, hayattan yok olmak isterim. Sonra anında pırıl pırıl olurum. Bu bana büyük bi ders olmuş olur, aynı hatayı bi daha asla yapmam.
Toparlarım uzun süre bir hal üzere kalamıyorum sıkılıyorum
Kolay toparlanan tam olarak üzülmüş değildir.
Bu biraz zaman alsa da kendimi toparlıyorum.
Üzülme çipim yandı..
Ben ciddi tehlikeli biriyim, bazıları şaka falan sanıyo da..
Toparlarım bence ya, dağılmıyorum o yüzden toparlanmak da kolay
Üzüldüğümde hemen toparlanamasam da, zamanla kendimi toparlamayı başarırım...
yaklaşık yarım saat sürer. hızlı toparlanırım
topluyorum ya kendimin ii olmasını lazım güçlü ve mutlu olmam lazım :)
Asla kolay değil ama insan o acıları bile özleyebiliyor bazen, bazen de zorunda kalabiliyor bu acıları yaşamaya. Emin ol hissizlestigini zannettiğin şey aslında kırgınlık.
Buna neden olan etken de önemli tabi ama insanı gerçekten değer verdiği biri kırdıysa unutmak daha da zor olur hatta unutmaz bir yerlerde hep kalır o yani benim için öyle ben unutmam
Derin ölüm acılarını yaşayınca üzüntüler onun yanımda sivrisinek ısırığı gibi kalıyor..
Bir müddet köşeme cekilir, kafa dinlerim. Kendime gelirim.
Kirginliklarim kolay geçmez ama zamanla geçiyor
Bazen kolay Bazen zor oluyor
Eskisi kadar zor değil
Bir kaç gün sürüyor..
Biraz zaman alıyor
Buna mecburuz, toparlamak zorundayız...
2 dakika üzülürüm 3. dakika eğlenir geçerim
Evet. Kendi ilacım gene kendimim...
Mecbur toparlanacaksın hayat devam ediyor
Hayır dahaa da kötü yapıyorum
Evet
Evet büyüdüm artık. Üzülüyorum ama dağılmıyorum.
Anında
Hayır. Zaman alır. Ama çevreme belli etmem.
Neye üzüldüğüme bağlı
Yani toparlarim
Evet hemen yeni bir anti fikir üretirim 😅
Maalesef öyle bir imkânım yok dostum
Dirençli biri olarak evet
Ne yaşadığıma göre değişiyor
Çabuk sermem kendimi toparlarım bir şekilde
Eskiye göre daha hızlı toparlanıyorum.
Biraz gamsız olduğumdan toparlanmam uzun sürmüyor.
çıkamıyorum o ruh halinden..
Evet 2 dakka sonra umrumda olmuyor
Konuya göre değişir
Hayır bu zor olur
Teşekkür ederim
Çok şükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?