Yeni yaşıma girdim ve ben görüyorum ki yaş aldıkça daha silik bir beyinle ilerliyorum hiç bir şey tat vermiyor ve hiç kimseden utanmıyorum. Hayallerim şekil aldıkça benim içinde bulunduğum kalıp çatlıyor memnun muyum bir yandan evet bir yandan hayır çünkü hayat tat vermiyor. Hedeflerim için çabalıyorum... Siz ne dersiniz?
20 yaşındayken kafanın karışık olması, hiçbir şeyden tam tat alamamak aslında çok normal. Hayatın bir tadı yokmuş gibi geliyor bazen, ama o tat sonradan ufak ufak geliyor. Kendini sıkıştırma, her şeyi çözmek zorunda değilsin. Şimdi yaptığın denemeler, hata gibi gördüklerin bile sana yol gösterecek. Bir de unutma; insan, bazen sadece yaşadığını hissetmek için bile yürümeli, gülmeli, denemeli. O yüzden kendine biraz zaman tanı, sabırlı ol. Her şey ağır ağır yerine oturuyor.
Ayrıca en one tavsiyem sana her yıl kendine kendini geliştirmek için farklı farklı konularda bir hedef koyup onu gerçekleştirmen olur. Bunu yapmanın faydalarını ilerleyen zamanlarda görmüş olacaksın.
Yeni yaşın kutlu olsun. Ulaşmak istediğin hedeflere doğru yol alırken çok yorulacaksın, önüne bir çok engel çıkacak. Unutma ki tepeden hızlıca inmek için öncelikle tepeye ulaşmak gerekir. Engebeli yollar, hedefe daha hızlı ulaştırır. Pes etmediğin müddetçe hedeflerin ulaşılır olarak kalmaya devam edecek. Pes ettiğin an hedef diye bir şey kalmayacak. Başarılar.
Bu yaşlarda hissettiklerin aslında oldukça normal. Kendini keşfetme sürecindesin ve eski kalıplarından sıyrılmaya başlıyorsun. Bu, hem özgürleştirici hem de ürkütücü bir dönem olabilir. Hedeflerin için çaba göstermen harika bir adım, ama unutma hayat sadece başarı peşinde koşmak değil. Küçük mutlulukları fark et, deneyimlere zaman ayır. Yeni şeyler denemek de ruhuna iyi gelir belki, kim bilir? 🌸 Hayatını renklendirecek şeyler aramaktan asla vazgeçme. 🛡️✨