Bir kaç gün önce girdim. Herkesin abla demesi dışında henüz bir değişiklik yok😄 TC de 50de 20de farksız artık ama ne tavsiyelerde bulursunuz yine de sitenin kazık çakmışına😄
Doğum günün kutlu olsun Neva. İletişim olmasa da site içinde kendimce yakın hissettiğim birisin. Hep durgun görüyorum seni bu aralar. İnan ki bir şey için canını sıkmaya değmiyor. Kendi çizdiğin yoldan hiç şaşmadan devam et. Senin yolun başkaları için yanlış olabilir ama sen kendi doğruna inan. Herkesi sevmek zorunda değilsin ve herkesle iyi anlaşmak zorunda da değilsin. Çabaladığın şeyler hemen sonuç vermeyebilir. Seni yıprattığını düşündüğün her ne varsa on dokuzunda bırak. Yeni yaşın huzur (buna ihtiyacın olduğunu fark edebiliyorum) ve sağlık getirsin. Ha bir de bolllca para. Kim istemez ki?:) 💌
Merhaba hiç konuşmamız olmamasına rağmen durgunlugumu fark etmiş olman biraz şaşırttı doğrusu. Teşekkür ederim düşüncelerin için. Umarım huzur çok yakında kapımı çalar
Eğer imkanın varsa yurt dışında gez, yatırım yapmak için farklı araçlar bul ve 30lu - 40lı yaşlar için güzel yatırımları şimdiden yap. ( sadece maddi düşünme, kendine de yatırım yapabilirsin), teknolojiyi iyi takip et, eğer seviyorsan spor yap. Etrafındakilerin aptallık olarak gördüğü, ama senin acaba olur mu dediğin şeyleri, ucundan da olsa dene.(özellikle bunun için çok pişmanım 😅)
Her sene sağlık kontrolü yaptır 😂 Eğer çalışıyorsan, daima 2-3 günlük kaçamak için yıllık izninden kalsın. Yalnız yaşayabilecek güçte ol ama yalnız olma.
Bir kaç gün önce doğum günün kutlu olsun o zaman. Hayatını olabildiğince dolu yaşa. Maddeye hiç önem verme tabi ki en iyi giysi en iyi bilgisayarın olması güzel olur ama yoksa da bunalıma girme. Olanıyla en iyi şekilde eğlenebileceğin hayatını doldurabileceğin şekilde yaşa. Bir yandan da tabi o en iyi bilgisayar en iyi giysi için de çabala ama çok kasma yani maddeye bağımlı olma. Çok değil 2 ay önce gördük işte. Ne zenginler evsiz kaldı Mercedes arabası hurda oldu göçük altında. Madde bugün var yarın yok yani. Sağlığına da dikkat et
20'li yaşlar en riskli yaşlar bence. Kendin için verdiğin kararlarda rasyonellikten uzaklaşıp duygusallığının ağır bastığı bir yaş. Bunun da geri dönüşü olmayan kararlara sebep olabileceğini unutma derim.
Onun dışında, tebrik ederim. Nice mutlu yeni yaşlara.
20'li yaşların tadını çıkar :)
(Hayır, sanki ben de 50-60 yaşımdayım da gençlere tavsiye veriyorum buradan. :) )
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Doğum gününüz kutlu olsun öncelikle. benim de 3 Nisan günü doğum günüm var. bence kendinizi geliştirmeyi düşünün her zaman. yani mesela okul olabilir iş olabilir ya da hobiler olabilir her zaman için kendinizi geliştirmeyi hedefleyin ve kendinize yeni hedefler belirleyin yani 20 yaş çok güzel bir yaş kişi bu yaşta özellikle planlar yapmalıdır geleceğe yönelik ama sürekli planlar yaparak da anı yaşamaktan vaz geçmeyin. yani bunu yaparken gezin tozun arkadaşlarınız ile eğlenin yani bir şekilde hayatınızı yaşayın ama gelecek düşüncelerini de aklınızda bulundurun bence. ben de şuana kadar sanki boşa yaşamış gibi hissediyorum çünkü hayatım boşa geçiyor şu an hatta 23 olacağım bir kaç gün sonra. ama keşke 20 yaşlarında olsaydım diyorum çok nadir de olsa. bu yüzden de sizi mutlu eden şeyleri yapmaya devam edin kimseyi dinlemeyin ya da kimse için üzülmeyin ya da kimsenin hayatınıza karışmasına izin vermeyin.
Öncelikle yeni yaşını kutluyorum. Soruya gelince, yaşı milyarlarca yıl olan evrende nokta kadar bir süre olan insan ömründe hayatını nasıl, ne şekilde, ne yaparak yaşamak istediğini belirle... Ne yaşayacaksan sana dayatılan, önüne koyulan değil, senin seçtiğin olsun. Özgür olmaktan bahsediyorum, çünkü özgürlük, her istediğini yapabilme imkan ve kabiliyeti değildir. Yapmayı istemediğin şeyleri yapmak zorunda olmamaktır. "Üniversite oku, işe gir, evlen, çocuk yap, ev araba al, emekli ol, öl" döngüsüne girmek istemiyor musun? Girme. Bundan 25 yıl önce keşke biri bana bu tavsiyeyi verseydi. Hayatının amacı, hedefi biriyle hayatını birleştirip bir yuva kurmak olmasın. Bak, çevresi 40.000 km, yüzölçümü 510 milyon km² olan bir gezegende yaşıyorsun, kendini bu gezegenin sadece 780.000 km² alanıyla (Türkiye) sınırlama. Cesur ol ve başkalarının sana sınırlar çizmesine, kurallar koymasına izin verme. Oynayacağın filmin senaryosunu kendin yaz.
Öncelikle sağlıklı uzun bir ömür dilerim. Olaylar karşısında hemen tepki verme. Sinirliyken 1 gün geçmeden karar alma. Kesinlikle tecrübeli insanların deneyimlerinden faydalan. Yaptığın işi iyi araştır. Deneyim yapmadığın işe girme. Bol bol oku.
Doğum günün kutlu olsun. Her gördüğüne, duyduğuna, sevene inanma derim. Çünkü insanlar pek çok maske takıyor ve çok güzel kandırıyor. Onlara kanma, sözlerine inanma. İçinde herkese karşı, bir şüphe olmalı
Şöyle söyleyeyim hiçbir fark yok hayatın değişmedikten sonra yaş geçiyor diye kızdıranlar varsa ciddiye almamanı tavsiye ederim çünkü ben öyle yapıyorum 😄
Hayatını dolu dolu yaşa. Hayatın kısa olduğunu bil. Hiç bir şey için gereksiz yere ne kendini üz, ne de yıprat. Ne istediğini her zaman bil. Karasızlık en büyük zaman düşmanıdır. Yeni yaşın kutlu olsun.
Geçmiş doğum günün kutlu olsun, bende bu ay 24 oluyorum. Çok çabuk geçiyor biran önce hayallerini gerçekleştirmek için yola koyul. Ha bide dişlerini düzenli fırçala. 20 den sonra dişlerin kendini temizleme özelliği kayboluyor ve çürümeye başlıyor.
Hiç kimseyi seni fazla üzecek kadar ciddiye alma. Kendin ol sadece. Canın ne istiyorsa onu yap, nereye gitmek istiyorsan git... Pişman olmayacağın kararlar al ama bu kararları almadan önce dikkatlice düşün. Seni sevenlere değer ver. Kendine zaman ayırmaktan çekinme. Mutlu yıllar bu arada.╰(*°▽°*)╯
Çabuk geçiyor 20 li yaşlar tadını çıkar derim. Ne ara 27 oldum bilmiyorum. 20-24 arasını hiç hatırlamıyorum. Bomboş geçirdim resmen. Sonrası gene fena değildi 😀