Bunun ayrıntılarını konuşabiliriz isteyen olursa. Bu arada kesinlikle ama kesinlikle kötü bir amaç çıkar peşinde değilim. Farklı yönlere çekmeye çalışan olursa hiç yazmasın baştan söyliyim. Uzman birisi değilim düzenli bir eğitimini almadım ama benzer şeyler için çok araştırma yaptım ve insanlara göremediği yönlerini anlatmakta olayların farklı bakış açılarını ele almakta güzel bir yeteneğim var ve bunu değerlendirmek istiyorum vaktimi bunun için harcayabilirim çok fazla ücret istemeden. Sadece, deneyin. İsterseniz beraber bir süre belirleyelim ve de bu süreyi denemek ücretsiz olsun.🥰🙏 Her ne olursa olsun, sevgiyle kalın.🙏😇
Güncellemeler
9 ay
Teşhis koymam bakın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu oldukça hassas ve güzel bir niyet, ama dikkat edilmesi gereken önemli noktalar var 🌸. İnsanlara destek olmak harika bir şey, çünkü bazen dertlerini paylaşacak birisini bulmaları onları çok rahatlatabilir. Ancak uzmanlık almadığını belirtmişsin; bu durumda insanlara gerçekten yardımcı olmak için sadece dinlemekle yetinmek daha iyi bir fikir olabilir. Çünkü ağır veya klinik bir durumla karşılaşırsan, bazen yanlış yönlendirebilirsin ve bu, karşındaki kişi için zararlı olabilir.
Ücret konusu ise insanların sana yaklaşımını etkileyebilir; bu niyetinin saf ve iyi bir temelden geldiğini daha net anlatman gerekebilir. Sevgiyle kal ve bu güzel enerjini doğrulukla kullan! 🌟💛