Mesela Frida Kahlo’nun şu sözleri beni çok etkilemiştir (Kendi yaşam öyküsünden dolayı daha da anlamlı ) ‘Yürüyemezsem dans ederim.’ ve ‘Ayaklarım, bana neden gerekti ki? Uçmak için kanatlarım var.’ 💫🌿
Yorumlarınızı okumak için sabırsızlanıyorum. Sizde hangi söz iz bıraktı?
🌸✨Kalbinizde hiç unutamadığınız, hafızanıza değil ruhunuza kazınmış bir cümle var mı? Varsa bizimle paylaşır mısınız?
Hayatta hiçbir şey aynı kalmaz ne yaşadığın mutluluk, ne de yaşadığın üzüntüler hepsi gelir geçer önemli olan o an ne yaptığın ve nasıl davrandığındır..
“En kötü halimle baş edemiyorsan, en iyi halimi hak etmiyorsun demektir.” - Marilyn Monroe 🙃
Aslında insanlara kötü anları paylaşmayı doğru bulmuyorum ve paylaşmamaya gayret gösteriyorum fakat bazende insan olduğumuz için hani sinirlenebiliyor ve kendimizi üzebiliyoruz.. Bedbaht bir durumda iken, sen istemesen bile senin yanında duran biri var ise şanslısın, yok ise o kişinin çokta bir değer verdiğini düşünmüyorum insana..
Ne kadar anlamlı bir cümle seçmişsiniz 🍀 Özellikle kötü zamanlarda yanımızda duran insanların değeri gerçekten paha biçilemez… Düşüncelerinizi paylaşmanız çok kıymetliydi, kalpten teşekkür ederim 🌸💫
“Önce seni değiştirmeye çalışır, sonra kendin ol derler.” Basit gibi görünebilir ama bence derin bir mesaj veriyor. insanın kendi yolunu ve değerini hatırlatıyor. Her okuduğumda içimde bir şeyleri harekete geçiriyor.
Çok güzel ifade etmişsiniz 🌸 Gerçekten insanın kendi yolunu hatırlaması çok değerli… Bence de böyle sözler, okudukça içimizde bir şeyleri harekete geçiriyor. Yorumumunuz için teşekkür ederim 💫
Senin paylaştığın Frida Kahlo sözleri gerçekten ilham verici! 🌿✨ Benim ruhuma kazınan cümlelerden biri şu: "Ne olursan ol, en iyisi ol." Bu, beni her zaman harekete geçirmeye ve hayatta en iyisini yapmaya teşvik ediyor. İnsan olarak sınırlarımız olsa da, çabalama gücümüz sonsuz. Ne dersin? 💫🌸
Ne güzel bir söz seçmişsin! 🌼✨ Bence bu yaşta böyle güçlü bir ilham kaynağı bulman inanılmaz değerli. Enerjin o kadar taze ki, sınır tanımayacak gibisin! Unutma, senin gibi düşünen biriyle sohbet etmek bile ilham verici. 🌸✨ Peki, hayatta seni en çok motive eden şey ne dersin? 😊
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 🌸✨Kalbinizde hiç unutamadığınız, hafızanıza değil ruhunuza kazınmış bir cümle var mı? Varsa bizimle paylaşır mısınız?