Şimdi ben sadece erkeklerden hoşlanıyorum ama erkeklerin dış görünüşü beni hiçbir şekilde cezbetmez onun yerine karakteri davranışları zekası çok fazla etkiler çok etkilenirim örnek vermek gerekirse mizah anlayışı olabilir yetenekli olduğu bir konu olabilir ortak yanlarımız olabilir tam olarak ne olduğumu hakkında bir fikrim yok bu iki yönelimin arasında sıkışık kaldım ama yani ben sadece karşı taraftan hoşlanıyorum bunlar pek cinsiyeti umursayan yönlerimler değil o yüzden kafam çok karışık
Yönelimim hakkında çokça kafanda fazlaca soru işaretleri var?
Bazı kadınlar zeki ağzı laf yapabilen erkeklerden hoşlanır iç dünyasına hitap ettiğini gördüğü için. Ama dış görünüş de yok sayılacak basit bir şey değil. Biraz gözün de görüp beğenmesi lazım ki içine yaptığı her hoş şey daha çabuk sinsin. Sende yanlış bir durum yok. Dış görünüşüne daha az önem veriyorsun sadece. Aslında normali bu. Jelatin ne kadar cafcaflı olsa da bizi şekerin içi ilgilendiriyor daha çok.
Çok mantıklı konuştunuz ama gerçekten şakasız söylüyorum ergenliğe girdikten sonra hiçbir erkeğe dış görünüşüyle bakmamaya başladım o kadar değişik değişik dipteki hani çirkin dar bir insan görür der ki çok çirkin bu sen buna nasıl baktın ama böyle mesela diyorum ki hani ben bu çocukla olursam bunu kafası tam benlik ben burnuna çok iyi anlaşabilirim işte şu özelliklerinden dolayı hoşuma gidiyor diye kendimce mesela içimde bir dünya kuruyorum değişik bir şey ya bu bazen çok geri tepebiliyor çok kötü bir özellik aslında ama işte yapabilecek bir şey yok değiştirmeye çalışıyorum
Siz sadece bir sevgili değil, birlikte zaman geçirmekten konuşmaktan zevk alabilecek kafa dengi bir arkadaş arıyorsunuz demek ki. Sadece sevgili olup sevgili muhabbeti yaşamaktan çok huyuyla bakış açısıyla sana eş olacak yakın biri. Aslında anormal değil, olması gereken bu. Çünkü birbirinizin karakterine zevklerine hitap edecek biri olmayınca bir süre sonra birlikte konuşacak yapacak çok az şey kalıyor ve ilişki anlamını heyecanını yitiriyor. Ergenliğe girince insanın zevkleri seçiciliği şekillenmeye başlıyor. Bence siz doğru bir bakış açısındasınız. Ama bunun için daha fazla zamana ihtiyacınız olacaktır. Muhtemelen arkadaşlıktan sonra gelişecek bir sevgiliniz olur.
Yani erkek arkadaşlarım çok var ama pek benim tipim oldukları söylenemez genelde onlarla dalga geçmek saçma sapan şeyler yapmak için konuşuyorum mesela saçma sapan dedikodular olabilir saçma sapan video olarak öyle eğlenmek bilgisayar oyunları oynama olabilir hani hiçbir arkadaşıma karşı böyle hissetmedim ama belki olabilirr
Yaşıtlarınız çocuk gibi, yaşça büyük erkekler daha olgun ve mantıklı geldiği için. Sadece çok yaş farkı olmamasına dikkat edin. 3-5 yaş fark sizin için iyidir. Bakış açılarınız birbirinize yakın olur.
Aynen ben de o şekilde tercih ediyorum ama bazen kendi yaşadığımda anlaşabiliyorum o anki duruma bağlı İnşallah hayırlısı olur sizin için de benim için de
İnşallah:) Tanıdıkça arkadaş oldukça erkekleri biraz çözdükçe fikirlerin daha netleşmeye başlayacaktır. Arada ufak tefek hayal kırıklıkları kalp ağrıları olacak bundan kaçış yok. Ama hepsi gerekli ki hem kendini, hem hayatına sokmak istediğin kişiyi daha iyi tanıyabilmiş ol. Dediğin gibi hayırlısı olsun her zaman ne olursa.
Yani ortak yanlarınız olan insanlardan hoşlanıyorsun bugüne kadar denk geldiğim garip bir şey senin gibi düşünen insanlarla daha önce karşılaşmamıştım empati yapmaya çalışıyorum evet aynı kafada aynı mizah anlayışına sahip bir insanla beraber olmak iyi bir şey ama fiziksel özellik tarafında maalesef benim fikirlerim değişiyor tabiki ben ingiltere prensesi aramıyorum ama güzel bulduğum bi insanla beraber olmak ve kafa uyması ilişkiyi komboluyor ama düşüncelerine çok saygı duyuyorum 😊
Açıkçası ergenlikten önce senin gibiydim sonra ergenliğe girdikten sonra böyle bozuldum neden bilmiyorum gerçekten hiçbir dış görünüşü takmıyorum ilginç
Aslında sen adama değil içindekine aşık oluyosun aşkın kişinin fiziksel kusurlarını örtüyor ya gerçekten öyle ben bi kızla çıkıyodum kız ortalama birine göre 10/6,5 ama sanki bana dünyalar güzeli gibi geliyodu ilişkide
Aynen öyle oluyor zaten bende de yani o kadar çirkin olsa bile öyle gözüne güzel geliyor ki yani bütün kusurlarını örtüyor öyle bir ilişki istiyorum ama işte bu masada çok zor
Merhaba, buradaki kafa karışıklığını anlıyorum. Senin anlattıklarına bakılırsa görünüş değil, zeka, davranış, ortak ilgi alanları ve karakter gibi şeylerden etkilendiğini söylüyorsun. Bu, duygusal ya da romantik bağlanmalarında yüzeysel niteliklerden ziyade daha derin boyutlara önem verdiğini gösteriyor.
Bunun sapyoseksüel bir yönelimle örtüşebileceğini düşünmüş olabilirsin çünkü zekaya ve derinliğe çekim sapyoseksüelliğin temeli. Ancak bir etiket koymak zorunda değilsin; duyguların sana rehberlik eder. Önemli olan, kendine dürüst olup seni neyin mutlu edeceğini anlamak. Kendini keşfetme sürecin çok kıymetli; zaman alabilir, bu gayet normal. 💛✨
Ama ben açıkçası yönelimi mi beni merak ediyorum duygusal bir bağ kurabilmek için bir kişide mesela onun illaki bir hoşuma geçecek bir şey olması gerekiyor öbür türlü yapamıyorum
Belirttiğin gibi, karşıdaki kişiden hoşlanabilmek için onun zekası, mizahı veya davranışlarından etkilenmen gerekiyor. Bu, senin hislerinde derinliğe ve gerçek bir bağa ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Yönelimlerin konusunda kesin bir "etiket" aramak gereksiz bir baskı yaratabilir. Unutma, senin hislerin çok değerli ve özel. Kendini keşfetmeye zaman tanı, her şey bir anda netleşmek zorunda değil. 🌟❤️ Duyguları aceleye getirme, içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa!