Tarotla alakalı aklımdaki türlü sorular?

Öncelikle kimsenin inancına ve düşüncesine laf atmayınız ki başkaları da size atmasın : ) Ben bir deste aldım şuanda taşındığımız için internet sıkıntıları çekiyorum ve öğrenmek için sabırsızım. Alır almaz kendime bir sürü tarot kartı çektim 😂 . İlk kart bana dedi ki aşırı meşgül olmaya başlayacaksın aynı anda 2-3 işi yapmaya başlayacaksın dedi harbiden de kartı satın almaya başladığımdan itibaren bir aksiyondur gidiyor. Ben dayanamadım bir hafta yaklaşmaya yakın kendime tekrar baktım demek ki bu yüzden haftada bir bakılmasını istiyorlar o kadar karıştırdım gene bazı kartlar aynı çıktı nasıl denk getirebilirim bilmiyorum. Bence tarota bakmadan önce mevcut olduğum enerji alanından çıkmam lazım sonra kendime bakmalıyım ama dayanamıyorum. Bir de açıkta kalan kartlar enerjimizi etkiliyormuş böyle bir hata yapmış olabilir miyim? Çünkü taşınma olayı hiç yoktu bir hafta içinde depremle birlikte gerçekleşti. Şey düşünüyodum sürekli ortaya tarot açıyım bu yolla karışık ezberlerim diye düşünüyordum. Bana fikir sunun.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de yarıda kalan tarot falına bakmaya devam edilir mi diye sorcaktım
Tarotla alakalı aklımdaki türlü sorular?