Hala ona öfkeli olmak hala hatasını affetmemek size ne hissettirir?

Hala ona öfkeli olmak hala hatasını affetmemek size ne hissettirir?
Selammms. Ben içimdeki öfkeyi affederek atlatıyorum. Bu yüzden bana yalnışı olan insanları genelde affediyorum. Sadece aldatılmayı affetmem bu yüzden de hiç affetmeyeceğim 1 kişi var sadece içimde. Ona karşı acaip öfke doluyum. Ben kimseye zarar vermem ama zarar görse de umursamam hatta mutlu olabilirim de emin değillim...
Selams🤣
karşımda ki kişiye ve ne hata yaptığına göre değişir. çok büyük bir hatası yoksa affederim. ama büyük hatası varsa ölse bile affetmem ben.. yerine göre kısaca. zaten affetmediklerim de çok oldu
Onlardan birer parca taşımaya benziyor afedememek
Bu hissi bilmiyorum zira affetmediğim hiç kimse yok 😀
Bana ne yapmış olursa olsun herkesi affettim ki öyle şeylerle kafamı yormadım. Hayatımdan çıkartırım, iletişimi keserim ama öyle özür falan dilenmesindende hoşlanmam zira insan biliyor ne yaptığını gayette bilincinde..
@Psigareşh diğer bakış açısınada sahiptim önceden, baktım böylesi beni daha huzurlu hissediyor burdan devam ediyorum 😇
@Psigareşh sanada psi 🙏
Affetmemek çoğu zaman bize güç verdiğini düşündürse de aslında duygusal bir yük haline gelir. Öfkeyi sürekli taşımak hem zihinsel hem de bedensel olarak yoran bir şeydir. İçten içe huzursuzluk, kızgınlık ve yorgunluk hissettirir. Ama affetmenin anlamı her şeyi unutmak değil, o duyguyu artık taşımamaya karar vermektir. Kendine bu iyiliği yapmayı düşün derim. 🌿✨
Cevap
9Cevap
Karşımdaki bana ne yapmış olursa olsun affedince içim huzur buluyor, tabi aynı samimiyeti mumla aratırım ama en azından benden yana hiçbir sorun kalmaması affedip sonra da tamamen kestirip atmak kafamdaki tüm soru işaretlerini bir anda cevaplıyor gibi.
Böyle bir durumda Rahatsızlık hissettirir
Affetmek insanın önce kendini rahatlaması. O yüzden kendim için affederim. Ama yaptığını unutacağım anlamına gelmez.
Çok şeyler, çok kişiler var ve affetmemek bana uymaz gönlüm el vermiyor.
Affetmemek hala bi kafa karışıklığıdır özellikle affetmek isteyip affedemiyosan. Bence çok ağır bi şey affetsemiydim diye kendini yiyip bitiriyosun ama affedemiceğinide biliyosun iç savaş gibi bi şey
Güven sorunları yaşıyorum, yeni ilişkiler kurmaktan çekiniyorum ya da mevcut ilişkilerimde mesafeli oluyorum.
Affetmekle işim olmuyor, olmaz da.
Ben affediyorum üzerimden büyük bir yük kalkıyor.
Haketmeyeni affetmem.
Huzursuzluk ve yorgun hissettirir
Mal gibi hissettiriyo
O duygudan kendimi kurtarıyorum bu iyi bir şey
Kindar değil misin sen 😂
Değilim
Kızgınlık hayal kırıklığı
Doğru mu yaptım diye düşündürüyor bazen
Huzursuz
Affet ve özgürleş
Enayilik
Kırgınlık hissi