Affetmek kolay da soğuyunca eskisi gibi olmuyor sadece aşk konusunda değil 🙏🙏

Affetmek kolay da soğuyunca eskisi gibi olmuyor sadece aşk konusunda değil 🙏🙏
Birini affetmek benim için zor değildir. Hem de hiç. Ha yapılan hata büyüktür ama onu bile affederim fakat önüme hayatıma devam ederim, o kişiyle arama set çekerek. Affetmemek, büyük bir yük gibi geliyor bana. Huzursuz da edici. O yüzden affetmeyi yeğlerim daima.
Affetmek gerçekten kolay bir iş değil. Açıkçası, ben de senin gibiyim; affetmek bir şey ama soğuma kısmı bambaşka bir olay 😐. Bir kere hayal kırıklığı yaşadım mı, geri dönüşüm biraz zaman alıyor. Her şey eskisi gibi oluyor mu, kocaman bir soru işareti. Bu konuda biraz sabır ve zaman gerekiyor sanki. 🕰️ Önemli olan, kendine karşı dürüst olmak ve duygularını doğru değerlendirebilmek. Umarım, zamanla her şey yerine oturur. 🌟
Cevap
28Cevap
Affetmek kolay ama her şey eskisi gibi olmaz gadası
Zordur evet.. kolay kolay affetmem
Hayır aslında değil ama bizi bu hale soktuğu için kalbimi kırdığı için beni geçiştirdiği için vs vs daha bir çok şey için onu affetmiyorum.
Bir defa affetmiştim. Pişman oldum. Bir laf duydum. Birine vereceğin ikinci şans kendine hakarettir diye.
Herkes yaptığının cezasına katlansın ama benden değil Allah tan bulsun. Umursamıyorum kimseyi..
Değildir hatalarına bakarım baktım bundan olmaz işine baksın bazı şeyler affedilmez özellikle umursamayan ve ikilemli durumlar
Gelip af dilese rahatlayacağım normalde sildiysem silmişimdir :D ama sevgili hayatım bana bir özür borçlusun nsjsnxjsn
Affetmek erdemliktir, guzel kisiligini ortaya cikarir
Evet. Konuşur barışırım ama hiçbir zaman eskisi kadar yakın olmam. Mesafe koyarım.
Çoğu şeyi affedebilirim, karşımdaki insan pişman olmasa bile affetmişliğim çoktur.
Değildir. Artı eksi kıyasında artıları fazlaysa affederiz, değilse affetmeyiz
Şems Tebrizi'nin bundan haberi var mı, biraz şöyle insanlığa insanlara faydası olacak paylaşımlar yapta nasiplenelim erkeksiz
Bı kes aw begenmiyorsan defol sorularımdan
Ayıp
Yapılan hatanın boyutu önemli. Majör bir hataysa affetmek zor olabilir benim için.
Genelde insanları affetsem dahi hayatımdan çıkarmayı tercih ediyorum. Bilerek yapılan hataların telafisi olmuyor.
Eğer fazlasıyla beni çok sıkıcak kendinde soğutacak bir şey yaptıysa affetmem bile
Heey nasıl oldun sen iyimisin
Çok teşekkür ederim bazı insanlardan daha iyisin şu an iyim sadece tek elimi kualniyorum hshsh
Çok geçmiş olsun. Paylaşım yeni düşünce önüne aklıma geldi sormak istedim. Yoksa ismimi bile bilmiyorsun zaten 😃
Dikkat et eline fazla zorlama. Kendinede dikkat et geçer Allah başka dert vermesin
Hiç sorun değil en azından düşünüp sordun teşekkür ederim
Yok ya iki güne iyim inşallah
Rica ederim arada bir yoklarim bu kim deme sakın 😃
Dün ki soruya yazan değil misin
Evvet unutmamışsin iyi bak
Aynen
Evet zor affetme huyum yok
Çok zor değildir seviyorsam affederim
Haketmeyeni affetmem.
Yok değil sonrasında skker atarım ne de olsa
Çok zor hatta çoğu zaman imkansız
Hatasına göre değişir