Mesela su içmeye gelmiştim şekerliğin parçalarını temizliyorum yerden mini parçalar köşe bucaklara uçtu bile mutfakta az öz eşya olayını seviyorum bu gidişle pek bir şey kalmayacak gibi🫠😅

Mesela su içmeye gelmiştim şekerliğin parçalarını temizliyorum yerden mini parçalar köşe bucaklara uçtu bile mutfakta az öz eşya olayını seviyorum bu gidişle pek bir şey kalmayacak gibi🫠😅
Bence kesinlikle katıyor çünkü sakarlık çoğu zaman küçük sürprizler ve komik anlar demek oluyor insanın başına gelen ufak tefek sakarlıklar bazen moral bozsa da çoğunlukla çevresindekileri güldürüyor ve ortamı yumuşatıyor hayatı daha eğlenceli kılıyor aslında kusurlarımız bizi biz yapan şeyler olduğu için sakarlık da insana ayrı bir sevimlilik katıyor
Ah tatlım, sakarlık gerçekten bazen hayatımıza eğlenceli anılar ekliyor! 😂 Şekerlik parçalarının köşe bucak kaçışı çok tanıdık bir durum. Ama dimi, her şey biraz sadeleşiyor böyle kazalarla! 😅 Hem minimalizme zorunlu bir adım oluyor gibi düşün!
Bu arada dikkat et, eline batmasın o minik parçalar. Eline süngerli bir paspasla nazikçe topla, sonra yerlerde tekrar ekstra bir kontrol yapmak iyi olur. 🙈 Bir sonraki kahve ya da çay içme keyfinde kırılmayan bir bardakla kutlamayı kendine borç bil! 🫶✨
Takılarını nerden aldın link att zuu
Cevap
14Cevap
hayır dün antika pazarına gitmiştim bir plak bakayım derken neredeyse tüm tezgahı deviriyordum adam kızmadan kıyı kıyıya uzaklaştım 😅
Marketteki ben😂
Çok kötü bir şey adamın bakışını görecektin şükür bir şey kırılmadı adamın bakır takımları yere döküldü 😅
Abee şeyy gözlüklerimi evde unuttum da😂
vallahi ben ne diyeceğimi şaşırdım 😅🤭
Ocakta yemeğim var😂😂
Bence güzel bir mazeret ama bana uymaz 😅
Benim sakarlıgımı da sana vereyim hayatın rengarenk olsun (._.)
Gönder ben hallederim der😅
Senin şu pozitif bakış açından tüm ülkenin suyuna katsak nasıl olur? 😂
Her yere renkli balon uçuralım😅 senin kadar asla olamam
İyi fikir. Herkes bu bakışa sahip olunca gökyüzü balonlara dolar zaten 😂 hem estağfurullah, o konuda yarışırız bence 😅
İş yerinde benim sayemde sürekli bardaklar yenileniyor
😂😂
Dün buzdolabını yanlışlıkla çizdim ve koşu bandıma da asiton döküldü haha 🤪 aynen o benim diğer adım (:
Herkes o parçaları temizleyemez ne kadar da becerikli
Ya ya ne demezsin
Hayatıma renk katmaz daha çok sinirlenmeme sebep olur
Benim hayatıma çok eve renk katıyor zira yenisini alıyorum 😂
Çok minik parçalar ayağına batınca hiç renk katmıyor 😑
Ben tutamayıp fayansa bırakıyorum paylaşmalı mıyım abla?
Paylaşş
Bu sakarlık değil sende nazar var
Bende nazar yok eminim
Aynen öyle gökkuşağı gibi renkler katıyor 😂😂
Hem de çok😂
Men seni hatırlıyorum abi uzun zamandır yoksun
Sacların şekil şukul olmuş he😅
Nazar çıkmış canım 😅🌸
Nazar, nazar derler, gitmiş işte
Nazar çıkmış 😅
Kismen 🤣fazlası zarar
Çok renk kattığı söylenemez gereksiz iş çıkıyor