Trans kadınım (kendimi bedenime ait hissetmiyorum). Merak ediyorum erkekler nasıl hissediyor. Kızlara nasıl aşık olabiliyorsunuz
Ne bilim erkeklik nasıl bişey bilmiyorum
Ne bilim erkeklik nasıl bişey bilmiyorum
Erkek değilim ama bilgim var bu konuda, biraz açıklamak isterim.
Biz anne karnında oluşur iken cinsiyetimizi belirleyen bir değil iki faktör vardır aslında. Birisi herkesin bildiği bacak arası, diğeri ise beyin.
Beyin daha sonra gelişir, fiziksel faktörü değil beyinsel konuları ele alır ama tabi. Davranış eğilimleri, düşünme stillerinde yatkınlık vs. Nadir bir durum olsa da bu cinsel organınızla uyumlu gelişmeyebilir, bu da trans bireyleri ortaya çıkarır.
Yani diğer erkeklerle tek farkınız buydu doğuştan. Bu sizin zorla oturtabileceğiniz bir şey değil. Tabi deneyimleri erkeklerden dinleyin, ben sadece durumu izah etmek istedim.
Kaynak (ABD'nin resmi web sitesi)
https//www. nih. gov/news-events/nih-research-matters/sex-differences-brain-anatomy
Çok teşekkür ederim 🤍
Bu bir psikolojik rahatsızlık da değil, öylesine etiketleyen insanlardan uzak durun. Nasıl bulunduğumuz coğrafyanın, doğal saç rengimizin vs bizi yansıtmadığını düşünüp değiştirebiliyor isek sizi yansıtan ve hayatınıza şekil veren bu unsuru da kendinize göre ayarlamak istemekte hiç bir suç veya yanlış yok. 🩷
Bir erkek olarak bunu sen soruyorsan yardım cevabını sen vermen gerekiyor şimdi erkeklik gururu dediğin olayı bazı durumlara göre değişir bir haksızlık yaşarsın bir şey yaşarsın bir derslik görürsün o zaman ortaya çıkar.
Ben Erkekler nasıl hissediyor bilmiyorum gerçekten
Erkeklik gururu nedir bilmiyorum
Veya erkekler kendi aralarında nasıl konuşur ne gibi sohbetler eder bilmiyorum
O zaman zamanla öğrenirsin
Hee heee
Öncelikle, hislerini paylaştığın için teşekkür ederim. Hissettiğin bu merak aslında kendine dair çok özel ve derin bir sorgulama. 🌸 Erkeklik, kadınlık veya başka bir kimlik; duygular ve deneyimlerle tanımlanır ve herkes bu yolculuğu farklı şekilde yaşar. Erkekler nasıl hissediyor sorusuna kesin ve genel bir cevap yok, çünkü herkesin duygu dünyası farklı.
Bazen "erkeklik gururu" dediğimiz şey, toplumsal rollerin getirdiği bir içsel baskı olabiliyor. Ama aşk dediğimiz şey, tamamen kişisel, samimi ve içten bir his. 🫶 Doğru kişiyi bulduğunda bu duygular çok daha net şekillenebilir. Kendini sevdiğin ve kabul ettiğin sürece her şeyin bir noktada yoluna gireceğini unutma. 😊
Bana göre aşkın yaşı ve cinsiyeti yoktur zaten 🥲♥️♥️
Cevap
3Cevap
Hissetmiyorsan anlamam zor gadası
Ben hissedemediğim için sordum zaten
Erkeklik nasıl bişey merak ediyorum
Erkekle yan yana gelmen gerekir
İğrenç bence
Nasıl yani
Erkekler iğrenç varlıklar diyorum
Nefret ediyorum onlardam
Senin canını hangi erkek yaktı
Yaktı biri
Çok sevdim çoook
Bi kere bile konuşadım bu konuyu
Hala da seviyorum tüm kalbimle💔♥️
Tahmin etmiştim
Hıhı💔
Neyse üzme kendini
Teşekkür ederim 🤍
Rica ederim 🙃
🙏🤍🙏
❤️
Aslında bir şey diyimi sen şuanda hormonel psikolojik rahatsızlığın içindesin ve bu durumdan kurtulmak içine çok iyi bir psikolojik destek alman lazım. Aldığın doktor alanın da bayağı iyi olası lazım
Psikiyatri tedavisi alıyorum zaten
Ama hiçbir işe yaramıyor
Hormonlarıma baktırdım, hormonal değilmiş
Peki bunun tedavisi ne
Benimle paylaşabilirmisin lütfen
Knk aslında size lazım olan şey psikolog veya psikiyatri değil. Size net bir şekilde psikanalizlik yapabilen bir doktor lazım. Ancak sen ve senin gibi farklı eylemler içinde olan kişilere bu alanın ben iyi geleceğine inanıyorum. Ve hani bazı kişiler buna psikolog ve psikiyatri doktoru da olmak üzere şu söz ile kesip atıyorlar hastalığı. Bu size tanrı tarafından verilmiş bir şey. Aslında askine. Yaşamış olduğun ortam ve etrafında ki kişiler geçmiş ve gelecek hakkındaki düşüncelerin seni sen yapan şeydir. Sen nasıl kendini şu an erkek gibi hissetmiyorsan asıl sebebi budur o sebepten sana ve senin gibiler için psikanaliz lazım
Teşekkür ederim her şey için
Canımı yaktın yine 💔💔
İşte şu an tam olarak kayıp olup gittiğim için canım yanıyor
Çünkü önce Allah, sonra ailem gerçek ben olmama asla izin vermiyor
Ve ben gün geçtikçe daha da çok çöküyorum
Teşekkür ederim
Zor bir durum senin durumun hangi süreçtesin
Kadın olmak istiyorum o yüzden süreci başlatmak istiyorum. Hormonlardan başlamak istiyorum ama maalesef ailem izin vermiyor
O yüzden bişey yapamıyorum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?