Sevmediğiniz bi kızın kollarının jiletli olmasının ve ağlamasının sebebi olsanız ne hissederdiniz
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Öyle biriyle beraber olmam bundan dolayı şahit olmam görünen köy klavuz istemez. Ben karşımdaki insanı çok iyi olurum gözlerinin içine bakarım mimik hareketlerine kadar baştan başa suzerim tepkilerini olcerim bir kız güzel diye yeni aşka yelken açma macerasına katılanlardan değilim
Sadece timsah göz yaşları başka bir şey olması için sevmek gerekmez m
kimse kimsenin umrunda olmaz. gerçekten sizin çektiklerinizin biri için fark yaratacagını mı düşünğüyorsunuz
az bencil olun
Oof off
ben gerçekleri söylüyorum oflama , hayata vereceğin en güzel cevap basarılı olmaktır ve ilerlemektir
psikolojisi yerinde insan başarlı olur bunun nedeni de ailedir kısacasi ailen desteklemiyorsa ailen iğrenç insanlarsa başarısızlık kaçınılmaz olur
Çok kskaniyorum o insanlari:(((
hiç ilgisi yoktur. hatta bazıları için bu bile bir motivasyon kaynagıdır. herkes ailesinin desteği ile birseyer yapmıyor. onlarda da güzel bri cevap vemrek istersen basarılı olursun
Bir psikopattan kurtulmuşum, verilmiş sadakam varmış derim. Kendine zarar veren kişinin kendine saygısı yoktur. Kendine bile saygısı olmayan bir kişiden saygı bekleyemezsin. Saygı yoksa ilişki biter. Evlensen bile boşanırsın. Saygı, saygı, saygı.
Kolları jiletli filansa direk kaç başıma bela almaya hiç niyetim yok
Herkes herkesi sevmek zorunda değil ki bişey hissetmem bu onun sorunu
Gülerim ya kolları jiletlemek mi kaldı ergen misin keko musun
2016 modasi falan dimi kanka ahahaha ne kadar komik ya ergenlik budur kral
Sen kendini istersen yak ister hap iç ister damarlarını kes burdakiler dahil kimse takmayacak. Yalandan ah uh teselli. Mallık yapma değerini bil. Bir insan için kendine zarar veren beyinsizdir
Kendini kesen , herkesi keser.
Uzak durmak lazım...
Vallaha kimseye kyamam ben
Kendine neden bunu yapıyorsun o zaman güzelim?
kalbim kırıldı
Kalbin kırıldı diye bir yerlerini kesmen mi gerekiyor peki?
Sevmediğim bir kızdan bir şey hissetmem
Üzücü
Seni de bir tanıyamadık maazallah...
Beni neden tanıyasın ki
Neden tanımayayım ki , bir kusurun mu var?
Yo normal tanışmıyoz ben sadece burada soru soruyorum o kadar
Normal olarak da tanıyamıyorum ki seni zaten. Sitem ettiğim konu da bu.
Çünkü mesaj şeysin kapalı.
Napıyor bu sizo derler
:D axxx anılar gözümde canlandı
çok ergence
Jilet ney aga allah aşkına
Psikolog
Psikologum zaten kuzu
Kendine psikolog olamamissin doktor kendine ameliyat yapamayabilir